8 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt megveszed az iPhone 8-at!

2017. augusztus 11. -
Eltervezted, hogy megveszed az iPhone 8-at? Pár dolgot meg kell tenned előtte! Sokan fejetlenül, ész nélkül vágnak bele egy új készülék vásárlásába. Pedig az iPhone 8 nem kerül majd kevés összegbe és igenis, érdemes előtte átgondolni a vásárlást, megtenned a szükséges előzetes lépéseket, hogy boldog tulajdonosa legyél a készülékednek. A cikkünk ebben segít neked.
8 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt megveszed az iPhone 8-at!

1# Ismerd meg a piac többi versenyzőjét is!

Ha még nem tetted volna meg, kiváló időszak ez az iPhone 8 vetélytársainak megfigyelésére. A legtöbb vállalat már megjelentette a 2017-es évre szánt csúcsmodelljét, ilyen a Samsungtól a Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus, amik már a bevásárlóközpontok polcain sorakoznak, a legmenőbb funkcióiról már mi is írtunk.

Samsung Galaxy S8

Ugyanez igaz az LG G6-ra és a HTC U11-re. Olyan híresebb telefonokat is érdemes megvizsgálnod, mint a hazánkban kevésbé népszerű Google Pixel és Google Pixel XL, illetve a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy Note 8. Ennek megjelenési dátuma augusztus 23-ra esik, ez lehet a vetélytársa az iPhone Plus kategóriás készülékeknek.

Természetesen nem csak a konkurens gyártók polcait érdemes kutatni, érdemes szétnézni az Apple háza táján is, mivel több, a mai napig is kiváló eszköz áll rendelkezésedre, hogy megvásárold őket. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus a legjobb a kategóriájában, de szorosan mögötte halad az iPhone 6s és iPhone 6s Plus is, ezek mellett releváns lehet még számodra a 4 hüvelykes iPhone SE.

2# Tartsd szemmel a pletykákat!

iPhone 8

Még messze az iPhone 8 megjelenése, ezért érdemes követned a megjelenő híreket. Minél előbb haladunk a bejelentés időpontjához, annál magabiztosabbak és szilárdabbak a különböző felröppenő pletykák. Példának okáért, a hét elején az UAG telefontok gyártó cég jóvoltából bebizonyosodott, hogy néz majd ki az iPhone 8. Ha elég sok pletykát ismersz, és már sejthető, hogy melyik a reális és melyik nem az, kialakíthatsz egy pontos képet, hogy mit is vársz el a legújabb készüléktől.

3# Ellenőrizd a szolgáltatói csomagokat!

Adatcsomag

Vásárlás előtt érdemes a szolgáltatók által kínált csomagokat is kutatnod. Lehet, hogy már 10 éve elkötelezett híve vagy a szolgáltatódnak, de előfordulhat, hogy egy másik sokkal jobb konstrukciót ígér. Mivel a készüléket 1-2 évig biztosan használni fogod, ez komoly elköteleződést jelent! Érdemes megjegyezni, hogy mostanában egyre több helyen emelik az adatforgalmak keretét, ami az iPhone használata során elhanyagolhatatlan szempont! Hajts arra, hogy a legjobban és legolcsóbban jöjj ki! Ezek mellett, ha szeretnél jobban gazdálkodni a havi adatforgalmaddal, tartsd meg a tippjeinket!

4# Ismerd meg az iOS 11-et!

iOS11

Az iPhone 8 már új rendszerrel fog érkezni, ami nagy változásokat hozhat. Az Apple drasztikusan nem változtatja meg a telefonok működését, de az iPhone 8-at egyértelműen az új operációs rendszerhez igazítja már. Érdemes tehát megismerkedned az új rendszerrel, az új grafikai megoldásokkal. Szerencsére ennél a pontnál már nem kell várnod szeptemberig, ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell az új iOS 11-ről!

5# Dönts a régi telefonod sorsáról!

Régi iPhone

Több lehetőséget is számba vehetsz.

  • Egyrészt megtarthatod a régi készüléked és felhasználhatod afféle „buli telefonnak”. Például, egy koncerten vagy épp egy fesztiválon számos kihívással kell megküzdenie egy telefonnak, amiket nem biztos, hogy túlél. Ebben az esetben jobb a régi készüléked kitenni a veszélyeknek.
  • Természetesen dönthetsz az értékesítése mellett is, ha használtál megfelelő minőségű iPhone tokot, valószínűleg elég jó áron tudod majd értékesíteni, mivel épségben megtartottad.
  • Vagy a családban is maradhat, és odaadhatod egy közeli hozzátartozódnak ajándékba, aki nem teheti meg, hogy iPhone-t vegyen. Biztosan örülne neki.
  • Sokan azért tartják meg a régit, hogy az Apple új béta szoftvereit azon teszteljék, hiszen a béta szoftverek könnyen kárt tehetnek a készülékedben, ami egy szoftveres telepítéssel és az adataid elveszítésével járhat együtt.

6# Szerezd be már most az iPhone 8 kiegészítőket!

A következő pontokban említeni fogjuk, hogy az iPhone 8 nagyon drága lesz. Egy 1000 dolláros készülék kijelzőjét érdemes azonnal megvédeni, már bekapcsolás előtt ellátni egy megfelelő minőségű karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfóliával! Üzletünkben már kapható is a legújabb!

iPhone 8 kijelzővédő üvegfólia

Rá fogsz jönni, hogy a készülékről eltűnt a jack csatlakozó. Azaz, az eddigi fülhallgatóidat, hangszóróidat nem fogod tudni vele használni, ha csak nem rendelkezel egy átalakítóval. Üzletünkben kaphatóak olyan minőségi JBL hangszórók, amelyek Bluetotth kapcsolaton keresztül csatlakoznak a készülékedhez, ezzel megszüntetve a csatlakozókból fakadó problémákat.

7# Konkurencia-elemzés, hogy reális árat kapj az összegéről

LG G6 vs. Galaxy S8

Konkurenciát nem csak azért ésszerű elemezni, hogy megismerd a várható specifikációit a készülékednek, hanem azért is, mert közelebb juthatsz az árához. Azt tudjuk, hogy a legújabb iPhone nagyon drága lesz. De mennyire? Sokan azt jósolják, hogy az 1000 dolláros lélektani határt is átlépheti. Kapható ennyi pénzért a piacon más készülék? Ha igen, milyen a hardverezése? Érdemes végigmenned ezeken a kérdéseken, sokkal közelebb kerülhetsz a hamarosan megjelenő készülékhez!

8# Kezdj el most gyűjteni!

iPhone 8 ár

Az iPhone 8 nem lesz olcsó, úgyhogy könnyen előfordulhat, hogy hirtelen nem áll majd rendelkezésedre ennyi pénz. Ha nem szeretnéd hitelbe verni magad, és részletre sem szeretnéd megvenni a készüléket, kezdj el már most spórolni rá, hogy ne érjenek váratlan meglepetések!

Mi izgatottan várjuk az iPhone 8 megjelenését és ígérjük, az elsők között fogunk beszámolni róla. Bízunk benne, sikerül felkészülnöd a vásárlására a tippjeinkkel. Ha tetszett a cikk oszd meg Facebookon, vagy küldd el az ismerőseidnek!

/forrás: gottabemobile.com/

Hogyan használd az App Store-t az Apple TV-n Hogyan használd az App Store-t az Apple TV-n
2016. január 8.
A negyedik generációs Apple TV rengeteg új funkcióval rendelkezik elődeihez képest és ez igaz természetesen az eszközre fejlesztett alkalmazások tekintetében is. Az App Store felületét tekintve vajmi kevés különbséget vehetünk észre az iOS-es és az OS X-es verziókhoz viszonyítva. Van azonban néhány olyan sajátossága a Store-nak, mely valamelyest más az Apple TV felületén, mint a másik két operációs rendszeren.
Cuccok a telefonon, amik zabálják az akkumulátort Cuccok a telefonon, amik zabálják az akkumulátort
2016. november 30.
Az okostelefonoknak akár más nevet is adhatnánk, mert valljuk be, már ritkán használjuk kizárólag telefonként őket. Helyette inkább erőteljes, zsebbe csúsztatható kis számítógépek. Azt semmiképp sem szeretnénk, ha egy konferenciabeszélgetés alatt fogyna ki a szufla, vagy amikor leütnénk a licitet egy karácsonyi ajándékra.
Így tudsz saját csengőhangot beállítani az iPhone-on! Így tudsz saját csengőhangot beállítani az iPhone-on!
2017. január 29.
Az Apple híresen kevés önálló dolgot enged a felhasználóknak, amiről lehet vitatkozni, hogy ez jó, vagy rossz, de az tény, hogy több minden olyan dologban meg van kötve a kezünk, amiben talán jobban örülnénk, hogyha nem lenne. Ilyen a saját csengőhang választás is. Szerencsére találtunk rá egy módot, amivel beállíthatod kedvenc zenéidet a csengőhangodnak.