8 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt megveszed az iPhone 8-at!

2017. augusztus 11. -
Eltervezted, hogy megveszed az iPhone 8-at? Pár dolgot meg kell tenned előtte! Sokan fejetlenül, ész nélkül vágnak bele egy új készülék vásárlásába. Pedig az iPhone 8 nem kerül majd kevés összegbe és igenis, érdemes előtte átgondolni a vásárlást, megtenned a szükséges előzetes lépéseket, hogy boldog tulajdonosa legyél a készülékednek. A cikkünk ebben segít neked.
8 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt megveszed az iPhone 8-at!

1# Ismerd meg a piac többi versenyzőjét is!

Ha még nem tetted volna meg, kiváló időszak ez az iPhone 8 vetélytársainak megfigyelésére. A legtöbb vállalat már megjelentette a 2017-es évre szánt csúcsmodelljét, ilyen a Samsungtól a Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus, amik már a bevásárlóközpontok polcain sorakoznak, a legmenőbb funkcióiról már mi is írtunk.

Samsung Galaxy S8

Ugyanez igaz az LG G6-ra és a HTC U11-re. Olyan híresebb telefonokat is érdemes megvizsgálnod, mint a hazánkban kevésbé népszerű Google Pixel és Google Pixel XL, illetve a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy Note 8. Ennek megjelenési dátuma augusztus 23-ra esik, ez lehet a vetélytársa az iPhone Plus kategóriás készülékeknek.

Természetesen nem csak a konkurens gyártók polcait érdemes kutatni, érdemes szétnézni az Apple háza táján is, mivel több, a mai napig is kiváló eszköz áll rendelkezésedre, hogy megvásárold őket. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus a legjobb a kategóriájában, de szorosan mögötte halad az iPhone 6s és iPhone 6s Plus is, ezek mellett releváns lehet még számodra a 4 hüvelykes iPhone SE.

2# Tartsd szemmel a pletykákat!

iPhone 8

Még messze az iPhone 8 megjelenése, ezért érdemes követned a megjelenő híreket. Minél előbb haladunk a bejelentés időpontjához, annál magabiztosabbak és szilárdabbak a különböző felröppenő pletykák. Példának okáért, a hét elején az UAG telefontok gyártó cég jóvoltából bebizonyosodott, hogy néz majd ki az iPhone 8. Ha elég sok pletykát ismersz, és már sejthető, hogy melyik a reális és melyik nem az, kialakíthatsz egy pontos képet, hogy mit is vársz el a legújabb készüléktől.

3# Ellenőrizd a szolgáltatói csomagokat!

Adatcsomag

Vásárlás előtt érdemes a szolgáltatók által kínált csomagokat is kutatnod. Lehet, hogy már 10 éve elkötelezett híve vagy a szolgáltatódnak, de előfordulhat, hogy egy másik sokkal jobb konstrukciót ígér. Mivel a készüléket 1-2 évig biztosan használni fogod, ez komoly elköteleződést jelent! Érdemes megjegyezni, hogy mostanában egyre több helyen emelik az adatforgalmak keretét, ami az iPhone használata során elhanyagolhatatlan szempont! Hajts arra, hogy a legjobban és legolcsóbban jöjj ki! Ezek mellett, ha szeretnél jobban gazdálkodni a havi adatforgalmaddal, tartsd meg a tippjeinket!

4# Ismerd meg az iOS 11-et!

iOS11

Az iPhone 8 már új rendszerrel fog érkezni, ami nagy változásokat hozhat. Az Apple drasztikusan nem változtatja meg a telefonok működését, de az iPhone 8-at egyértelműen az új operációs rendszerhez igazítja már. Érdemes tehát megismerkedned az új rendszerrel, az új grafikai megoldásokkal. Szerencsére ennél a pontnál már nem kell várnod szeptemberig, ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell az új iOS 11-ről!

5# Dönts a régi telefonod sorsáról!

Régi iPhone

Több lehetőséget is számba vehetsz.

  • Egyrészt megtarthatod a régi készüléked és felhasználhatod afféle „buli telefonnak”. Például, egy koncerten vagy épp egy fesztiválon számos kihívással kell megküzdenie egy telefonnak, amiket nem biztos, hogy túlél. Ebben az esetben jobb a régi készüléked kitenni a veszélyeknek.
  • Természetesen dönthetsz az értékesítése mellett is, ha használtál megfelelő minőségű iPhone tokot, valószínűleg elég jó áron tudod majd értékesíteni, mivel épségben megtartottad.
  • Vagy a családban is maradhat, és odaadhatod egy közeli hozzátartozódnak ajándékba, aki nem teheti meg, hogy iPhone-t vegyen. Biztosan örülne neki.
  • Sokan azért tartják meg a régit, hogy az Apple új béta szoftvereit azon teszteljék, hiszen a béta szoftverek könnyen kárt tehetnek a készülékedben, ami egy szoftveres telepítéssel és az adataid elveszítésével járhat együtt.

6# Szerezd be már most az iPhone 8 kiegészítőket!

A következő pontokban említeni fogjuk, hogy az iPhone 8 nagyon drága lesz. Egy 1000 dolláros készülék kijelzőjét érdemes azonnal megvédeni, már bekapcsolás előtt ellátni egy megfelelő minőségű karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfóliával! Üzletünkben már kapható is a legújabb!

iPhone 8 kijelzővédő üvegfólia

Rá fogsz jönni, hogy a készülékről eltűnt a jack csatlakozó. Azaz, az eddigi fülhallgatóidat, hangszóróidat nem fogod tudni vele használni, ha csak nem rendelkezel egy átalakítóval. Üzletünkben kaphatóak olyan minőségi JBL hangszórók, amelyek Bluetotth kapcsolaton keresztül csatlakoznak a készülékedhez, ezzel megszüntetve a csatlakozókból fakadó problémákat.

7# Konkurencia-elemzés, hogy reális árat kapj az összegéről

LG G6 vs. Galaxy S8

Konkurenciát nem csak azért ésszerű elemezni, hogy megismerd a várható specifikációit a készülékednek, hanem azért is, mert közelebb juthatsz az árához. Azt tudjuk, hogy a legújabb iPhone nagyon drága lesz. De mennyire? Sokan azt jósolják, hogy az 1000 dolláros lélektani határt is átlépheti. Kapható ennyi pénzért a piacon más készülék? Ha igen, milyen a hardverezése? Érdemes végigmenned ezeken a kérdéseken, sokkal közelebb kerülhetsz a hamarosan megjelenő készülékhez!

8# Kezdj el most gyűjteni!

iPhone 8 ár

Az iPhone 8 nem lesz olcsó, úgyhogy könnyen előfordulhat, hogy hirtelen nem áll majd rendelkezésedre ennyi pénz. Ha nem szeretnéd hitelbe verni magad, és részletre sem szeretnéd megvenni a készüléket, kezdj el már most spórolni rá, hogy ne érjenek váratlan meglepetések!

Mi izgatottan várjuk az iPhone 8 megjelenését és ígérjük, az elsők között fogunk beszámolni róla. Bízunk benne, sikerül felkészülnöd a vásárlására a tippjeinkkel. Ha tetszett a cikk oszd meg Facebookon, vagy küldd el az ismerőseidnek!

/forrás: gottabemobile.com/

Mit csinálj, ha nem kapcsol be az iPhone? Mit csinálj, ha nem kapcsol be az iPhone?
2017. június 1.
Ha a készüléked nem kapcsol be, nem tudhatod a probléma pontos okát. Legtöbben a legrosszabbra gyanakodnak, azonban könnyen előfordulhat, hogy a hiba otthonról is orvosolható. Mielőtt elhoznád szervizünkbe a készüléked, érdemes ezen a négy ponton átfutnod.
5 apró trükk, amivel sokkal ütősebbé teheted az iPhone-odat és az iPad-edet! 5 apró trükk, amivel sokkal ütősebbé teheted az iPhone-odat és az iPad-edet!
2017. október 12.
Már láttuk, hogy milyen funkciókat tett az Apple az iOS 11-be, így eljött az idő, hogy megnézzük közelebbről is, milyen apró és nagyszerű tulajdonságok tehetik élvezetesebbé a mi Apple mániánkat. A következőkben megmutatjuk, melyek azok az iOS 11 trükkök, amikről mindenképp tudnod kell.
Lassan halad a hibás iPhone 6s akkumulátorok cseréje Lassan halad a hibás iPhone 6s akkumulátorok cseréje
2016. december 6.
Az Apple iPhone 6s akkumulátor csereprogramja nem halad zökkenő mentesen. Hiába ingyenes a javítás, ha az iPhone-od pont az ünnepek alatt nem lehet nálad. Ráadásul az akkumulátor csere folyamata tényleg nem vesz sok időt igénybe.