Így ellenőrizd, melyik appok férnek hozzá az iPhone kamerájához

Te is már annyi applikációt letöltöttél, hogy nem tudod számon tartani őket? Akkor valószínűleg azt sem tudod biztosan, ezek közül melyik fér hozzá az iPhone-od kamerájához vagy a mikrofonhoz. Remek hír, hogy erre van egy pofon egyszerű megoldás, amivel pár perc alatt kiderítheted, melyik alkalmazásnak adtál hozzáférési engedélyt.
Így ellenőrizd, melyik appok férnek hozzá az iPhone kamerájához

Függetlenül attól, hogy a magánszférádat félted vagy egyszerűen csak szeretsz tájékozott lenni, érdemes megismerned a telefonod nyújtotta lehetőségeket. Ebben az esetben csupán néhány lépésre van szükséged és máris ellenőrizheted, milyen engedéllyel rendelkeznek a készülékedre telepített appok.

Alkalmazások iPhone készüléken

Értelemszerűen a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás, ha minden alkalmazást törölsz. Így 100% biztosan tudod majd, hogy egyik sem fér hozzá a privát szférádhoz. Ha ennél kevésbé drasztikus megoldást keresel és nem szeretnél minden alkalmazásodtól megszabadulni, akkor kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Menj a Beállítások - Biztonság fülre
  2. Ezután koppints a Mikrofon-ra, itt láthatod az összes appot, ami hozzáfér ehhez a funkcióhoz. Ha van olyan, amelyiktől meg szeretnéd vonni az engedélyt, csak kapcsold ki a hozzáférést.
  3. Lépj vissza a biztonsági beállításokra és menj végig ugyanígy a Kamera esetében is.
  4. Ugye egyszerű volt? :)

iPhone telefon applikációk

Annál, hogy valaki esetleg hozzáfér a kamerádhoz, már csak az lehet szörnyűbb, ha összetörik. Ha mégis megtörténne veled ez a tragédia, ezeken a linkeken tájékozódhatsz a javítással kapcsolatban:

Amilyen könnyen kikapcsolhatod az applikációk hozzáférését az iPhone kamerához és mikrofonhoz, ugyanúgy pillanatok alatt ismét engedélyt adhatsz erre. Ha véletlenül jóváhagyod egy alkalmazásnak, hogy elérje a telefonod bizonyos funkcióit, ne ess pánikba, mindenre van megoldás. J

(forrás:9to5mac)

7 biztos tipp az iPhone biztonságának javításához 7 biztos tipp az iPhone biztonságának javításához
2017. május 16.
Amikor az iPhone védelméről beszélünk, akkor nem pontosan ugyanarra gondolunk, mint laptopok vagy asztali gépek esetében. Nyilván mindenki biztonságban szeretné tudni adatait az illetéktelen személyek elől. Azonban amikor védelemről beszélünk nem elsősorban az asztali készülékekre jellemző különböző antivírus szoftvereket értjük.
A 7 leggyakoribb probléma, ami a te iPhone-odat is érintheti A 7 leggyakoribb probléma, ami a te iPhone-odat is érintheti
2016. november 17.
Alig pár hete, hogy világszinten bemutatkozott a piacon az iPhone 7 és a 7 Plus, máris felütötték a fejüket olyan problémák a modellel kapcsolatban, ami több iPhone tulajdonost is érinthet. A felhasználói élmény javításának érdekében összegyűjtöttünk hát egy listát a leggyakoribb iPhone 7 problémákról, és ezek mellé megoldási lehetőségeket is javaslunk számodra!.
Hamarosan jöhet az okosan eső iPhone Hamarosan jöhet az okosan eső iPhone
2015. március 4.
Nyilván mindenkivel előfordult már az, hogy reggeli közben kicsúszott a kezéből a vajas vagy a lekváros kenyér, ami persze a már megkent felével érkezett le a földre vagy az asztalra. Egy az Apple-nél megfogalmazódott ötlet, még ha a fenti eseten nem is, de egy elejtett iPhone-on talán segíthet.