Így ellenőrizd, melyik appok férnek hozzá az iPhone kamerájához

Te is már annyi applikációt letöltöttél, hogy nem tudod számon tartani őket? Akkor valószínűleg azt sem tudod biztosan, ezek közül melyik fér hozzá az iPhone-od kamerájához vagy a mikrofonhoz. Remek hír, hogy erre van egy pofon egyszerű megoldás, amivel pár perc alatt kiderítheted, melyik alkalmazásnak adtál hozzáférési engedélyt.
Így ellenőrizd, melyik appok férnek hozzá az iPhone kamerájához

Függetlenül attól, hogy a magánszférádat félted vagy egyszerűen csak szeretsz tájékozott lenni, érdemes megismerned a telefonod nyújtotta lehetőségeket. Ebben az esetben csupán néhány lépésre van szükséged és máris ellenőrizheted, milyen engedéllyel rendelkeznek a készülékedre telepített appok.

Alkalmazások iPhone készüléken

Értelemszerűen a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás, ha minden alkalmazást törölsz. Így 100% biztosan tudod majd, hogy egyik sem fér hozzá a privát szférádhoz. Ha ennél kevésbé drasztikus megoldást keresel és nem szeretnél minden alkalmazásodtól megszabadulni, akkor kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Menj a Beállítások - Biztonság fülre
  2. Ezután koppints a Mikrofon-ra, itt láthatod az összes appot, ami hozzáfér ehhez a funkcióhoz. Ha van olyan, amelyiktől meg szeretnéd vonni az engedélyt, csak kapcsold ki a hozzáférést.
  3. Lépj vissza a biztonsági beállításokra és menj végig ugyanígy a Kamera esetében is.
  4. Ugye egyszerű volt? :)

iPhone telefon applikációk

Annál, hogy valaki esetleg hozzáfér a kamerádhoz, már csak az lehet szörnyűbb, ha összetörik. Ha mégis megtörténne veled ez a tragédia, ezeken a linkeken tájékozódhatsz a javítással kapcsolatban:

Amilyen könnyen kikapcsolhatod az applikációk hozzáférését az iPhone kamerához és mikrofonhoz, ugyanúgy pillanatok alatt ismét engedélyt adhatsz erre. Ha véletlenül jóváhagyod egy alkalmazásnak, hogy elérje a telefonod bizonyos funkcióit, ne ess pánikba, mindenre van megoldás. J

(forrás:9to5mac)

VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése
2014. szeptember 23.
Nézz be az iPhone 6 Plus belsejébe!!! Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata szétszerelte a nagyobbik tepsit, hogy megnézzük és megmutassuk mik igazak a pletykákból.
Így javítsd ki az iPhone SE 5 legidegesítőbb problémáját! Így javítsd ki az iPhone SE 5 legidegesítőbb problémáját!
2018. január 26.
Figyelem! Olyan idegesítő hibák következnek, amelyek egy nyugodt napot is képesek tönkretenni. Szerencsére mindre van megoldás, ráadásul a legtöbbjével nem kell szervizbe fáradnod, mivel otthonról is megoldhatod őket.
Hogyan ments el képeket a webről az iPhone-odra Hogyan ments el képeket a webről az iPhone-odra
2015. március 31.
Nyilván sok iPhone tulajdonos találkozott már azzal a problémával, hogy az interneten talált, és neki tetsző fotót nem tudta letölteni készülékére. Mi most abban segítünk, hogy az amúgy pofonegyszerű műveletet iPhone-ján mindenki könnyedén elvégezhesse.