Így ellenőrizd, melyik appok férnek hozzá az iPhone kamerájához

Te is már annyi applikációt letöltöttél, hogy nem tudod számon tartani őket? Akkor valószínűleg azt sem tudod biztosan, ezek közül melyik fér hozzá az iPhone-od kamerájához vagy a mikrofonhoz. Remek hír, hogy erre van egy pofon egyszerű megoldás, amivel pár perc alatt kiderítheted, melyik alkalmazásnak adtál hozzáférési engedélyt.
Így ellenőrizd, melyik appok férnek hozzá az iPhone kamerájához

Függetlenül attól, hogy a magánszférádat félted vagy egyszerűen csak szeretsz tájékozott lenni, érdemes megismerned a telefonod nyújtotta lehetőségeket. Ebben az esetben csupán néhány lépésre van szükséged és máris ellenőrizheted, milyen engedéllyel rendelkeznek a készülékedre telepített appok.

Alkalmazások iPhone készüléken

Értelemszerűen a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás, ha minden alkalmazást törölsz. Így 100% biztosan tudod majd, hogy egyik sem fér hozzá a privát szférádhoz. Ha ennél kevésbé drasztikus megoldást keresel és nem szeretnél minden alkalmazásodtól megszabadulni, akkor kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Menj a Beállítások - Biztonság fülre
  2. Ezután koppints a Mikrofon-ra, itt láthatod az összes appot, ami hozzáfér ehhez a funkcióhoz. Ha van olyan, amelyiktől meg szeretnéd vonni az engedélyt, csak kapcsold ki a hozzáférést.
  3. Lépj vissza a biztonsági beállításokra és menj végig ugyanígy a Kamera esetében is.
  4. Ugye egyszerű volt? :)

iPhone telefon applikációk

Annál, hogy valaki esetleg hozzáfér a kamerádhoz, már csak az lehet szörnyűbb, ha összetörik. Ha mégis megtörténne veled ez a tragédia, ezeken a linkeken tájékozódhatsz a javítással kapcsolatban:

Amilyen könnyen kikapcsolhatod az applikációk hozzáférését az iPhone kamerához és mikrofonhoz, ugyanúgy pillanatok alatt ismét engedélyt adhatsz erre. Ha véletlenül jóváhagyod egy alkalmazásnak, hogy elérje a telefonod bizonyos funkcióit, ne ess pánikba, mindenre van megoldás. J

(forrás:9to5mac)

A legrosszabb dolog, amit a telefonoddal tehetsz - A háttérben futó alkalmazások kezelése A legrosszabb dolog, amit a telefonoddal tehetsz - A háttérben futó alkalmazások kezelése
2017. július 31.
Azt gondolod, hogy a telefonod használatát már tökéletesen elsajátítottad és kívülről-belülről ismered annak minden részletét? Figyelmeztetünk: ez nem így van. Mindig akadnak újdonságok, amelyek meglephetnek, ilyen például a „Force Quit Swipe”, amit a mai napig rosszul használsz.
7 hasznos tipp, hogy ne kelljen idő előtt akkumulátort cserélned! 7 hasznos tipp, hogy ne kelljen idő előtt akkumulátort cserélned!
2017. november 30.
Milyen gyakran szükséges feltöltened a telefon akkumulátorát, és ha 100%-ig töltöd fel, az vajon javítja az élettartamát? Íme, néhány akkumulátor karbantartással kapcsolatos tanács, hogy a lehető legtovább bírja a telefonod üzemidővel!.
Az iPhone 8 és iPhone 8 Plus leggyakoribb meghibásodása és javítása Az iPhone 8 és iPhone 8 Plus leggyakoribb meghibásodása és javítása
2017. szeptember 29.
Alig jelent meg az iPhone 8, de máris rengeteg probléma merül fel vele. Összegyűjtöttük az eddigi általános felmerülő problémákat és eláruljuk, hogy lehet őket megjavítani, hogy ne kelljen az alig egy hetes készülékkel azonnal szervizbe rohannod.