Így javítsd ki az iPhone SE 5 legidegesítőbb problémáját!

Figyelem! Olyan idegesítő hibák következnek, amelyek egy nyugodt napot is képesek tönkretenni. Szerencsére mindre van megoldás, ráadásul a legtöbbjével nem kell szervizbe fáradnod, mivel otthonról is megoldhatod őket.
Így javítsd ki az iPhone SE 5 legidegesítőbb problémáját!

Az iPhone SE közkedvelt telefon, olyannyira, hogy hónapokon belül érkezik belőle a második kiadás. Ez azt jelenti, hogy nincs hibája? Dehogyis, számos hibája van. A felhasználók pedig közvetítik őket, leginkább kommentek formájában. Összegyűjtöttük az 5 „legnépszerűbb” hibát, és megmutatjuk a megoldásokat.

Az iPhone SE nem hagyja abba a rezgést

Több kommentet is olvastunk, ahol a felhasználók arról panaszkodtak, hogy a készülékük nem akarja abbahagyni a rezgést, annak ellenére sem, hogy azt szoftveresen kikapcsolták.

Lehetséges megoldások

 • Egy háttérben futó alkalmazás okozhatja a problémát. Mivel nem lehetsz abban biztos, hogy melyik, kétszer koppints a Home gombra, és egyesével zárd be a megnyitott alkalmazásokat.
 • Egy szoftveres frissítés mindig jót tesz a készüléknek, így ha nem a legújabb rendszert futtatja az iPhone, mindenkép frissítsd. (Előtte természetesen készíts biztonsági mentést.)
 • A biztonsági mentésből való visszaállítás itt is működik. Ha a legújabb rendszer fut a készüléken, egyszerűen csak állítsd vissza az iCloud fiókodból.
 • Ha még mindig rezeg a készülék, egy gyári visszaállítást javaslunk, ilyenkor a telefonról mindened letörlődik majd.

Szoftveresen ezeknél többet nem tehetsz, már csak hardveres problémákra gyanakodhatsz. Ha még garanciális a készülék, irány egy hivatalos Apple szerviz, ha már nem az, hozd el szervizünkbe.

Az iTunes nem szinkronizálja a fényképeket

Szintén több felhasználó panaszkodott arra, hogy az iTunes nem volt képes szinkronizálni a fényképeket a telefonjával. Az iTunes ehhez hasonló hibaüzenetet írt ki: „A Fotók könyvtár még nem áll rendelkezésre, később próbáld újra.”

Ideiglenes megoldás

Az iTunes installálása és újbóli telepítése egy időre megoldja a problémát, de előbb-utóbb újra felbukkan majd. A program törlése után készíts biztonsági másolatot a könyvtárról.

Lehetséges megoldások

 • Indítsd újra a telefont, a számítógépet majd próbálkozz újra a szinkronizálással.
 • Az első pontban megfogalmazott rendszeres frissítése pont jelen helyzetben is igaz.
 • Ezen a linken találhatod meg az Apple által javasolt lépéseket.

iPhone SE

Kontaktfotók maguktól letörlődnek

Minden kontakthoz rendelhetsz egy képet is, ami megjelenik hívások során. Ez a remek kis funkció azonban hamar idegesítővé válik, mert többeknek egyszerűen maguktól törlődnek a beállított képek.

Lehetséges megoldások

 • Indítsd újra a telefont.
 • Távolítsd el a kontaktot, és hozd létre újra.
 • Haladj végig ezen: Beállítások > Üzenetek > Kontaktfotók megjelenítése
 • Ha a megjelenítést átállítod nagyobb méretűre, az iOS nem jeleníti meg a képeket. Állítsd vissza így: Beállítások > Kijelző és fényerő > Nézet

A Wi-Fi kikapcsol, miközben a telefon zárolva van

Ez a probléma nem nagyon fordul elő más telefonban, ezért igazi különlegességnek számít. Ha bekapcsolod a billentyűzárat, az iPhone SE lecsatlakozik a hálózatról.

Lehetséges megoldások

 • Indítsd újra a telefont, és csatlakozz fel újra a Wi-Fi-re.
 • Haladj végig ezen: Beállítások > Általános > Alaphelyzetbe állás > Hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása. Ezután természetesen újra csatlakozz a hálózathoz.

A kamera alkalmazása mindig elfelejti a beállításokat

Sokan találkoztak az irritáló problémával, amikor a kamera alkalmazása egyszerűen elfelejti a legutóbb megadott beállításokat. Mivel az Apple nem enged sok beállítást, így még inkább idegesítőbb a probléma.

Hivatalos megoldás

 • Beállítások > Kamera > Beállítások megőrzése (Ebben a menüpontban érdemes kutakodnod több olyan dolgot is beállíthatsz, amire az alkalmazásban nincs lehetőséged.)

Mi ezeket a hibákat találtuk a leggyakoribbaknak, de előfordulhat, hogy te másokkal küzdesz. Írd meg nekünk kommentben, hogy helytelenkedik a telefonod, és segítünk a megoldásában.

(Forrás: digitaltrends.com)

Már most népszerű az iOS 11, pedig hivatalosan még meg sem jelent Már most népszerű az iOS 11, pedig hivatalosan még meg sem jelent
2017. szeptember 8.
Az Apple nem veszi félvállról az újításokat, amit alátámaszt, mennyire gyors egymásutániságban adják ki a különböző béta verziókat. Még nincs egy hónapja, hogy kijött az iOS11 hetedik változata, nemrég már a kilencedik bétáról lehet hallani.
Erről ne maradj le! Elindítottuk az iPhoneSzervizBuda.hu blogját! Erről ne maradj le! Elindítottuk az iPhoneSzervizBuda.hu blogját!
2014. augusztus 5.
Hosszú várakozás után a mai nappal végre útjára indítottuk szervizünk blogját, ahol hetente többször közlünk majd le cikkeket, érdekességeket, "hogyan használd" jellegű tartalmakat, képes riportokat a legextrémebb eseteinkről, videókat, leleplezéseket, akciókat és nem utolsó sorban aktualitásokat szervizünk mindennapjaiból.
Hogyan növeld az iOS 10 és az iPhone 7 akkumulátor idejét Hogyan növeld az iOS 10 és az iPhone 7 akkumulátor idejét
2016. december 29.
Ha iPhone 7-ed vagy iOS 10-ed van, előfordulhat, hogy az akkumulátor energiája nem tart, addig, ameddig szeretnéd. Mutatunk pár tippet, hogyan növeld a használati idejét!.