Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

2018. október 5. -
Az iPhone XS Max eddig sosem látott nagyságokba emelte az iPhone-ok kijelzőit – szó szerint is. A minden eddiginél nagyobb, 6,5 hüvelykes képátló és a továbbfejlesztett OLED technológia páratlan élményt nyújt a felhasználóknak. Olyannyira, hogy a DisplayMate Technologies szerint az iPhone XS Max rendelkezik jelenleg a világ legjobb okostelefon kijelzőjével.
Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

Dr. Raymond M. Soneira, a DisplayMate Technologies elnöke szerint az iPhone XS Max számos kiemelkedő fejlesztést mutat az iPhone X-hez képest, beleértve a magasabb csúcs fényerőt és a jobb színpontosságot, valamint számos területen megegyező vagy új megjelenítési rekordokat állít fel.

Például, az iPhone XS Max teljes képernyős csúcs fényereje 660 nit az sRGB és DCI-P3 színtartományokban – egyszerűen mondva javítja túl világos (napfényes) körülmények esetén a képernyő láthatóságát. Összehasonlításképpen, az iPhone X az elmúlt évi teszteknél „mindössze” 634 nites teljes képernyős csúcs fényerőt ért el.

Az iPhone XS Max képernyő visszaverődése a tesztek alapján közel van a legalacsonyabbhoz, amit valaha okostelefonon mértek. Ez és a nagy fényerő azt is jelenti, hogy az Apple legfrissebb csúcskészüléke rendelkezik az egyik legjobb kontraszt értékeléssel magas környezeti fényben.

iPhone XS Max kijelző

A DisplayMate vizsgálata elég átfogó képet mutat az iPhone XS Max kijelzőjéről, és az éppen erre az alkatrészre fókuszáló cég egyenesen lenyűgözőnek tartja a fejlesztést, akár a világ legjobb kijelzőjének is nevezhetjük az iPhone XS Max büszkeségét.

“A kiterjedt laboratóriumi tesztjeink és méréseink alapján az iPhone XS Max jelentősen jobb megjelenítési teljesítményt nyújt, mint más konkurens okostelefonok, így a készülék a DisplayMate legjobb Smartphone Display díját kapja, amely a DisplayMate legmagasabb A+ osztályzata.”

Mivel az iPhone XS és az iPhone XS Max is ugyanazokat a megjelenítési technológiákat használja így a „kistestvér” érdemeit sem tekinthetjük kevésbé páratlannak.

 

Ezt olvastad már?: Mi lehet drágább egy iPhone XS Max-nál? Hát egy tiszta arany XS Max!

 

(forrás:macrumors.com)

Hamarosan jöhet az okosan eső iPhone Hamarosan jöhet az okosan eső iPhone
2015. március 4.
Nyilván mindenkivel előfordult már az, hogy reggeli közben kicsúszott a kezéből a vajas vagy a lekváros kenyér, ami persze a már megkent felével érkezett le a földre vagy az asztalra. Egy az Apple-nél megfogalmazódott ötlet, még ha a fenti eseten nem is, de egy elejtett iPhone-on talán segíthet.
Cuccok a telefonon, amik zabálják az akkumulátort Cuccok a telefonon, amik zabálják az akkumulátort
2016. november 30.
Az okostelefonoknak akár más nevet is adhatnánk, mert valljuk be, már ritkán használjuk kizárólag telefonként őket. Helyette inkább erőteljes, zsebbe csúsztatható kis számítógépek. Azt semmiképp sem szeretnénk, ha egy konferenciabeszélgetés alatt fogyna ki a szufla, vagy amikor leütnénk a licitet egy karácsonyi ajándékra.
Napi érdekesség: Tim Cook óva int a technológia túlzott használatától Napi érdekesség: Tim Cook óva int a technológia túlzott használatától
2018. február 8.
Az Apple vezetője, Tim Cook nem hisz a technológia túlzott használatában, és nem akarja látni az unokaöccsét a közösségi média platformjain sem. Emellett radikális elképzelései vannak a programozási nyelvek ismeretéről is.