Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

2018. október 5. -
Az iPhone XS Max eddig sosem látott nagyságokba emelte az iPhone-ok kijelzőit – szó szerint is. A minden eddiginél nagyobb, 6,5 hüvelykes képátló és a továbbfejlesztett OLED technológia páratlan élményt nyújt a felhasználóknak. Olyannyira, hogy a DisplayMate Technologies szerint az iPhone XS Max rendelkezik jelenleg a világ legjobb okostelefon kijelzőjével.
Az iPhone XS Max kijelzője lenne a világ legjobbja?

Dr. Raymond M. Soneira, a DisplayMate Technologies elnöke szerint az iPhone XS Max számos kiemelkedő fejlesztést mutat az iPhone X-hez képest, beleértve a magasabb csúcs fényerőt és a jobb színpontosságot, valamint számos területen megegyező vagy új megjelenítési rekordokat állít fel.

Például, az iPhone XS Max teljes képernyős csúcs fényereje 660 nit az sRGB és DCI-P3 színtartományokban – egyszerűen mondva javítja túl világos (napfényes) körülmények esetén a képernyő láthatóságát. Összehasonlításképpen, az iPhone X az elmúlt évi teszteknél „mindössze” 634 nites teljes képernyős csúcs fényerőt ért el.

Az iPhone XS Max képernyő visszaverődése a tesztek alapján közel van a legalacsonyabbhoz, amit valaha okostelefonon mértek. Ez és a nagy fényerő azt is jelenti, hogy az Apple legfrissebb csúcskészüléke rendelkezik az egyik legjobb kontraszt értékeléssel magas környezeti fényben.

iPhone XS Max kijelző

A DisplayMate vizsgálata elég átfogó képet mutat az iPhone XS Max kijelzőjéről, és az éppen erre az alkatrészre fókuszáló cég egyenesen lenyűgözőnek tartja a fejlesztést, akár a világ legjobb kijelzőjének is nevezhetjük az iPhone XS Max büszkeségét.

“A kiterjedt laboratóriumi tesztjeink és méréseink alapján az iPhone XS Max jelentősen jobb megjelenítési teljesítményt nyújt, mint más konkurens okostelefonok, így a készülék a DisplayMate legjobb Smartphone Display díját kapja, amely a DisplayMate legmagasabb A+ osztályzata.”

Mivel az iPhone XS és az iPhone XS Max is ugyanazokat a megjelenítési technológiákat használja így a „kistestvér” érdemeit sem tekinthetjük kevésbé páratlannak.

 

Ezt olvastad már?: Mi lehet drágább egy iPhone XS Max-nál? Hát egy tiszta arany XS Max!

 

(forrás:macrumors.com)

30 éve 30 éve "tanít" minket az Apple ezekkel a videókkal!
2015. április 30.
Az Apple Watch múlt heti megjelenése és a hozzá forgatott 10 oktató videó kapcsán szemezgettünk az elmúlt 30 év legfontosabb Apple termékeihez készült mozgóképekből.
Egyszerű, ingyenes YouTube videó letöltés iPhone-ra - Nézz klippeket offline Egyszerű, ingyenes YouTube videó letöltés iPhone-ra - Nézz klippeket offline
2015. február 19.
Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a szervizünkbe érkező vásárlóktól, hogy hogyan tudnak letölteni YouTube videókat iPhone-ra úgy, hogy később offline módban is meg tudják nézni azokat. Ebben a cikkben erre a kérdésre adunk választ.
Hogyan védd meg az iPhone-on tárolt személyes fájlokat illetéktelen behatolóktól Hogyan védd meg az iPhone-on tárolt személyes fájlokat illetéktelen behatolóktól
2016. április 15.
Mindenkinek van rejtegetni valója, legyen szó akár szuper titkos dokumentumokról, account információkról vagy azokról a bizonyos, privát célra szánt szelfikről. Az iPhone tulajdonosoknak azonban nincs egyszerű dolga, ha bizalmas fájlok elrejtéséről van szó. Persze, egy jelszó vagy a Touch ID segítségével bárki levédheti a telefonját, és ez a fajta védelem sokunk számára bőven elegendő is.