Meghibásodott az iPhone-od? Ez a 7 cikk garantáltan megoldást jelent számodra!

Némi túlzással mondhatjuk, hogy egy iPhone ezerféleképpen tud meghibásodni. Egy nagyobb ütődés következtében elmozdulhat bármelyik belső alkatrésze, megtörhet az alaplapja, elszakadhat valamelyik szalagkábele, vagy épp betörhet a Home gombja, és csak az 1%-át érintettük a felsorolásnak. Azonban vannak általánosan előforduló hibák, amelyekkel gyakrabban találkozunk a szervizünkben, mint a többivel. Egy csokorba szedtük őket.
Meghibásodott az iPhone-od? Ez a 7 cikk garantáltan megoldást jelent számodra!

5+1 iPhone akku töltési mítosz leleplezve

3-ból 1 telefont biztosan akkumulátor cserére hoznak szervizünkbe a vendégek. Nem véletlenül, hiszen a képernyő mellett ez a legkevésbé tartós alkatrésze. Ameddig a kamerák, mikrofonok, alaplapon található modulok bőven kibírják 4-6 éven keresztül a terhelést, addig az akkumulátor 1, legfeljebb 2 éven belül elfárad. Ennek hatására púposodik, és természetesen gyorsan merül. De rendeltetésszerű használattal az akkumulátorod üzemidejét ki tudod tolni. Az interneten és szóbeszédben rengeteg hamis pletyka kering az akkumulátorokról. Ezeket leplezzük le a cikkben.

Akkumulátor helyes töltése

Link: http://iphoneszervizbuda.hu/blog/51-iphone-akku-toltesi-mitosz-leleplezve

Te tudtad? A nem reagáló home gomb ellenszerei

Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus már nem rendelkezik Home gombbal, de az előző generációs telefonokban mind megtalálható az Apple ikonikus gombja. Amikor Steve Jobs 10 éve bemutatta az első iPhone-t mindenkiben szöget ütött a látványa. Habár roppant látványos a kialakítás, némi veszélyt is rejt magában, hiszen a gombot rengetegszer használod a nap folyamán. Egy idő után beragad, kevésbé érzékel, stb. Home gomb problémákkal küzdesz? Kattints a következő cikkünkre, ami csak ezzel foglalkozik.

Home gomb meghibásodás

Link: http://iphoneszervizbuda.hu/blog/te-tudtad-nem-reagalo-home-gomb-ellenszerei

Meghalt az iPhone 5? Nem tölt és nem kapcsol be? Van megoldásunk rá!

Igaz, az iPhone 5 megjelenése már nem most volt, mégis sokan használják még. Ami nem véletlen, a mai napig tökéletesen alkalmas eszköz mind munkára, játékra, vagy bármilyen egyéb feladatokra. Ehhez a telefonhoz köthető az Apple egyik általános problémája, az iPhone 5 töltő IC meghibásodása. Mi pontosan a töltő IC, és mi vele a probléma? A cikkünkből megtudod.

akkumulátor meghibásodás

Link: http://iphoneszervizbuda.hu/blog/meghalt-iphone-5-nem-tolt-es-nem-kapcsol-be-van-megoldasunk-ra

A legbosszantóbb iPhone bluetooth hiba megoldásai

Nézz szét magad körül. Fogadjunk, látsz legalább egy tárgyat, ami Bluetooth-on keresztül csatlakozik, vagy csatlakozhat a telefonodhoz. A kábelek kora lejárt és egyre több vezeték nélküli csatlakozásra alkalmas eszköz kerül piacra. Az iPhone-ok nem arról híresek, hogy könnyen csatlakoznának bármilyen eszközhöz, főleg, ha az nem Apple gyártmány. Erre még rátehet az is, ha nem megfelelően működik a Bluetotth a telefonodban. A cikkben útmutatót kapsz, hogy hozd helyre szoftveresen.

Bluetooth meghibásodás

Link: https://smartclinic.hu/hu/blog/a-legbosszantobb-iphone-bluetooth-hiba-megoldasai/

Súlyos tervezési hiba az Apple-nél: A Touch Disease

Lelkiismeret furdalás nélkül kijelenthetjük, hogy egy iPhone kijelző mindig az első helyeken szerepel, a többi kortárs telefonnal összevetve. Habár a Samsung erősen támad a Super AMOLED kijelzőkkel, ami talán a következő iPhone-ba is bekerül, még mindig fej-fej mellett haladnak a képzeletbeli versenyen. 2016-ban azonban az Apple akadályhoz ért és elesett, a hírhedt Touch Disease meghibásodással. A képernyőn látható probléma, ami igazából alaplapi meghibásodás volt, nagy port kavart akkoriban. Cikkünkben erről és egyéb kijelző meghibásodásról és javítási lehetőségekről írtunk.

Kijelző meghibásodás,

Link: https://smartclinic.hu/hu/blog/sulyos-tervezesi-hiba-apple-nel-a-touch-disease/

Karcolódik az iPhone 7 - Ezt tenné az Apple

Az iPhone 7 megjelenése egy új színt is hozott a telefonok világába, amit asztro szürkének hívunk. Ez a szín, hasonlóan a Product Red-hez csak nagyobb tárhellyel, és így drágább iPhone-nál elérhető. A valóban gyönyörű festés némi problémát is tartogatott. Nagyon könnyen karcolódik. Olyannyira, hogy lehetetlen tok nélkül használni a készüléket. Üzletünkben kapható rendkívül jó minőségű átlátszó tok, amivel megoldódik a probléma. Lássuk, mit tesz ellene az Apple.

iPhone karcolódás

Link: https://smartclinic.hu/hu/blog/karcolodik-iphone-7-ezt-tenne-apple/

Mindent az Apple visszaváltási programjairól

Ahogy láthattad az Apple háza táján is jócskán előfordulnak általános meghibásodások. Szerencsére a legtöbbet elismeri a gyártó, és ajánl rá egy garanciaprogramot. Ha valamelyik fent olvasható, illetve egyéb problémát tapasztalod, akkor érdemes átfutnod a cikkünket, ahol alaposan összegyűjtöttük az összes meghibásodást, amit az Apple visszaívásra ajánl.

Apple visszaváltási program

Link: https://smartclinic.hu/hu/blog/mindent-apple-visszavaltasi-programjairol/

Bízunk benne, hogy a felsorolt cikkek segítenek az esetleges hibákat kiküszöbölni. Ha egyikben sem találsz megoldást a problémádra, hozd el szervizünkbe a telefonod, ahol kivizsgáljuk és igyekszünk megjavítani.

Ismersz olyat, aki mindig szidja a telefonját, mert az állandóan elromlik? Oszd meg vele is a bejegyzést, hátha tudunk neki segíteni.

Kipróbáltuk az iOS 11-et! – Ezeket az újdonságokat szeretjük a legjobban Kipróbáltuk az iOS 11-et! – Ezeket az újdonságokat szeretjük a legjobban
2017. június 16.
Sokat elárul az iOS 11 újdonságainak számáról az, hogy a WWDC-n Tim Cooknak még ahhoz sem volt ideje, hogy bemutassa a megszokott diagramokat arról, hogy milyen briliáns is az Apple. Ezek helyett az iOS 11 valós újdonságairól mesélt, amelyek talán gyökeresen nem változtatják meg a rendszert, de kellőképpen felfrissítik azt.
Lassan halad a hibás iPhone 6s akkumulátorok cseréje Lassan halad a hibás iPhone 6s akkumulátorok cseréje
2016. december 6.
Az Apple iPhone 6s akkumulátor csereprogramja nem halad zökkenő mentesen. Hiába ingyenes a javítás, ha az iPhone-od pont az ünnepek alatt nem lehet nálad. Ráadásul az akkumulátor csere folyamata tényleg nem vesz sok időt igénybe.
Hogyan lett az iPhoneSzervizBuda.hu-ból Smart Clinic? Hogyan lett az iPhoneSzervizBuda.hu-ból Smart Clinic?
2015. november 16.
Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata rengeteg visszajelzést kapott az elmúlt évek során. Ezen visszajelzések pedig lassan felfestették Budapest legnépszerűbb iPhone szervize előtt az utat, mely egy új, egységes brand felé vezetett. Ezzel a branddel ugyanis könnyű azonosulni.