Tényleg felgyorsul az iPhone 6s akkumulátor csere után?

Az Apple decemberben megerősítette, hogy a régebbi iPhone készülékek akksija idővel nem képes kezelni egy teljes terhelést, emiatt a vállalat jelenleg kedvezményes áron kínál a felhasználók számára akkumulátor cserét, mellyel lehetőségük nyílik maximális teljesítményen használni az okostelefonjaikat. Egy megosztott videó nagyszerű betekintést nyújt arra, hogy mekkora különbség van a régi és az Apple által kicserélt vadonatúj akkumulátorral működő iPhone 6-os teljesítményében.
Tényleg felgyorsul az iPhone 6s akkumulátor csere után?

Ebben a videóban Bennett Sorbo bemutatja, hogy hogyan teljesít az iPhone 6 akkumulátor csere előtt és után. Sorbo a készüléket eredetileg két évvel ezelőtt vásárolta meg, és az akkumulátor csere előtt a készülék teljesítménye nem volt már megfelelő.

Fontos kiemelni a videóban, hogy Sorbo nem két különböző eszközt mutat meg, hanem ugyanazt a készüléket teszteli az akksi csere előtt és után.

Ami magát az akkumulátor cserét illeti, Sorbo állítása szerint egy teljes hónapon át várt az akkumulátor cserére, mely nem tűnik olyan soknak, hiszen az Apple igen túlterhelt a rengeteg akksi csere kérelem miatt.

Megjegyeznénk, szervizünkben egy átlagos iPhone akkumulátor csere nem vesz több időt igénybe 1 óránál.

A videó során Sorbo számos különböző feladatot hajt végre a készüléken, kezdve az alkalmazások megnyitásától a Safari böngészéséig. A teljesítmény különbség meglehetősen kemény, még olyan alapvető feladatoknál is, mint egy honlap betöltése. A leginkább figyelemre méltó lassulás a grafikus és az információban gazdag feladatok betöltésekor látható.

A Geekbench-tesztelés során a régi akksis iPhone 6s 2485-et szerzett a többmagos tesztelésen, míg ugyanaz a teszt egy új akkumulátorral 4412-es értéket ért el, mely egy elég figyelemre méltó különbség.

Az Apple jelenleg az iOS 11.3 béta tesztelésével foglalkozik, amely magában foglalja az új energia-gazdálkodási ellenőrzéseket, például a lassulás kikapcsolásának képességét ha váratlan leállás veszélyét észleli a készülék. Ezzel elvileg könnyebben lehet majd követni az akkumulátor kopását is.

Zac is megtapasztalta a múlt héten, hogy milyen egy lassú iPhone 6 Plus teljesítménye. Elmondta, hogy a kiszolgálás lassúsága minden bizonnyal észrevehető, de a váratlan leállások nem valami jó felhasználói élményt okoznak. Itt olvashatod el a teljes bejegyzését.

Mit gondolsz erről a videóról? Miután megnézted, letiltanád a lassulást a készüléken abban a tudatban, hogy bármikor lehetnek így random leállások? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

(Forrás: 9to5mac.com)

Meghibásodott az iPhone-od? Ez a 7 cikk garantáltan megoldást jelent számodra! Meghibásodott az iPhone-od? Ez a 7 cikk garantáltan megoldást jelent számodra!
2017. július 7.
Némi túlzással mondhatjuk, hogy egy iPhone ezerféleképpen tud meghibásodni. Egy nagyobb ütődés következtében elmozdulhat bármelyik belső alkatrésze, megtörhet az alaplapja, elszakadhat valamelyik szalagkábele, vagy épp betörhet a Home gombja, és csak az 1%-át érintettük a felsorolásnak. Azonban vannak általánosan előforduló hibák, amelyekkel gyakrabban találkozunk a szervizünkben, mint a többivel.
Mítoszok és igazságok az iPhone akkukról Mítoszok és igazságok az iPhone akkukról
2017. május 8.
Az egyik legfontosabb alkatrésze az okostelefonoknak az akkumulátor. Vásárláskor is gyakran szem előtt tartjuk ezeket a kérdéseket: Meddig tart a feltöltése? Meddig bírja ki egy töltéssel? Mi a különbség a különböző típusú akkumulátorok között? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.
Segítség! Az iPhone kijelzője úgy néz ki, mint egy fekete-fehér TV! Segítség! Az iPhone kijelzője úgy néz ki, mint egy fekete-fehér TV!
2017. április 4.
Ha iPhone, iPad vagy Apple Watch készüléked kijelzője szürkébe fordult, akkor ne aggódj, a megoldás valószínűleg egyszerűbb, mint gondolnád. Mi pedig megosztjuk veled a titkot.