Tényleg felgyorsul az iPhone 6s akkumulátor csere után?

Az Apple decemberben megerősítette, hogy a régebbi iPhone készülékek akksija idővel nem képes kezelni egy teljes terhelést, emiatt a vállalat jelenleg kedvezményes áron kínál a felhasználók számára akkumulátor cserét, mellyel lehetőségük nyílik maximális teljesítményen használni az okostelefonjaikat. Egy megosztott videó nagyszerű betekintést nyújt arra, hogy mekkora különbség van a régi és az Apple által kicserélt vadonatúj akkumulátorral működő iPhone 6-os teljesítményében.
Tényleg felgyorsul az iPhone 6s akkumulátor csere után?

Ebben a videóban Bennett Sorbo bemutatja, hogy hogyan teljesít az iPhone 6 akkumulátor csere előtt és után. Sorbo a készüléket eredetileg két évvel ezelőtt vásárolta meg, és az akkumulátor csere előtt a készülék teljesítménye nem volt már megfelelő.

Fontos kiemelni a videóban, hogy Sorbo nem két különböző eszközt mutat meg, hanem ugyanazt a készüléket teszteli az akksi csere előtt és után.

Ami magát az akkumulátor cserét illeti, Sorbo állítása szerint egy teljes hónapon át várt az akkumulátor cserére, mely nem tűnik olyan soknak, hiszen az Apple igen túlterhelt a rengeteg akksi csere kérelem miatt.

Megjegyeznénk, szervizünkben egy átlagos iPhone akkumulátor csere nem vesz több időt igénybe 1 óránál.

A videó során Sorbo számos különböző feladatot hajt végre a készüléken, kezdve az alkalmazások megnyitásától a Safari böngészéséig. A teljesítmény különbség meglehetősen kemény, még olyan alapvető feladatoknál is, mint egy honlap betöltése. A leginkább figyelemre méltó lassulás a grafikus és az információban gazdag feladatok betöltésekor látható.

A Geekbench-tesztelés során a régi akksis iPhone 6s 2485-et szerzett a többmagos tesztelésen, míg ugyanaz a teszt egy új akkumulátorral 4412-es értéket ért el, mely egy elég figyelemre méltó különbség.

Az Apple jelenleg az iOS 11.3 béta tesztelésével foglalkozik, amely magában foglalja az új energia-gazdálkodási ellenőrzéseket, például a lassulás kikapcsolásának képességét ha váratlan leállás veszélyét észleli a készülék. Ezzel elvileg könnyebben lehet majd követni az akkumulátor kopását is.

Zac is megtapasztalta a múlt héten, hogy milyen egy lassú iPhone 6 Plus teljesítménye. Elmondta, hogy a kiszolgálás lassúsága minden bizonnyal észrevehető, de a váratlan leállások nem valami jó felhasználói élményt okoznak. Itt olvashatod el a teljes bejegyzését.

Mit gondolsz erről a videóról? Miután megnézted, letiltanád a lassulást a készüléken abban a tudatban, hogy bármikor lehetnek így random leállások? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

(Forrás: 9to5mac.com)

3 gyakori iPhone 6s probléma, amitől meg tudnál őrülni! 3 gyakori iPhone 6s probléma, amitől meg tudnál őrülni!
2017. december 14.
Az iPhone 6s már több mint 2,5 éve jelent meg. Ha nem Apple telefonról beszélnénk, azt mondanánk, ideje cserélni. De Apple telefonról van szó, így azt mondjuk, már érdemes körültekintőbben bánni vele, és megfelelően kezelni az előforduló hibáit.
Hogyan lett az iPhoneSzervizBuda.hu-ból Smart Clinic? Hogyan lett az iPhoneSzervizBuda.hu-ból Smart Clinic?
2015. november 16.
Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata rengeteg visszajelzést kapott az elmúlt évek során. Ezen visszajelzések pedig lassan felfestették Budapest legnépszerűbb iPhone szervize előtt az utat, mely egy új, egységes brand felé vezetett. Ezzel a branddel ugyanis könnyű azonosulni.
Hogy lehet megállítani az iPhone túlmelegedését? Hogy lehet megállítani az iPhone túlmelegedését?
2018. április 20.
A hidegegebb időszakban hajlamosak vagyunk elfelejtkezni a készülékek túlmelegedésének veszélyeiről. Nyár közeledtél a probléma egyre inkább fokozódni fog, így úgy döntöttük ideje adnunk pár hasznos tippet arról, hogy kerüld el az iPhone túlmelegedéséből adódó problémákat.