Trónok harca iPhone-on és iPad-en

2015. április 10. -
Hamarosan folytatódik az HBO saját gyártású sikersorozata, a Trónok harca, amit az Apple TV alkalmazásán keresztül a szerencsésebbek már az iPhone-on vagy iPad-en is végignézhetnek.
Trónok harca iPhone-on és iPad-en

Trónok harca az Apple TV-n

Trónok harca iPhone-on és iPad-en

Az alig néhány nap múlva érkező nyitóepizódra sokan sokféleképpen készülnek. Az Apple például március 9-én tartott Keynote-ján mutatta be a Trónok harca legújabb előzetesét. Mindezt tette azért, mert az Apple TV alkalmazáson áprilistól már elérhetővé vált az USA-ban az HBO Now, aminek segítségével már legálisan lehet az iPhone-on, vagy iPad-en a csatorna filmjeit, akár a Trónok harcát is megnézni. Az HBO Now tehát egy internet alapú csatorna, amely egyelőre csak az Apple rendszerein elérhető 14,99 dolláros havidíj ellenében. Egyelőre arról még nem tudni, hogy Európában mikor kerül bevezetésre ez az új szolgáltatás.

A Trónok Harca ötödik évadjának premierje egyébként, az eddigiekhez képest nem egynapos csúszással, hanem percre pontosan a tengerentúli sugárzással egy időben érkezik meg hazánkba, és még 170 országba. Az Egyesült Államokban április 12-én 21 órakor startol majd a sorozat ötödik szezonjának nyitóepizódja, ami az időeltolódás miatt nálunk április 13-án, hajnali 3 órakor lesz látható.

Trónok harca iPhone-on és iPad-en

Biztosak vagyunk, hogy még így is lesznek majd olyan rajongók, akik a tévé vagy az iPad előtt ülve várják, hogy újra lássák Westeros hőseinek és gonosztevőinek tetteit, viszont jó hír azoknak, akik nem akarnak virrasztani, hogy este 10-kor újra leadja majd az HBO. Ez még eredeti hangon, magyar felirattal lesz látható, de április 26-tól már ismét magyar szinkronnal sugározza majd a Trónok harcát a csatorna.

Így kerülhetik el a jövő iPhone modelljei a beázást Így kerülhetik el a jövő iPhone modelljei a beázást
2018. június 22.
Az Apple heti szinten nyújt be szabadalmakat és ritkán van olyan ami igazán felkeltené az érdeklődésünket. Ezúttal viszont egy új módszeren dolgozik az iPhone és más termékei vízállóságának javítása érdekében, ami sok bosszúságot oldhatna meg a felhasználók részére.
Retro telefonteszt: az eredeti Apple iPhone Retro telefonteszt: az eredeti Apple iPhone
2015. augusztus 11.
Mindegy ki-mit gondol a cupertinoi cégről, azt el kell ismerni, hogy amikor az Apple 2007-ben bemutatta az első iPhone-t a világnak, egy új korszak kezdődött az okostelefonok világában. Ebben a cikkben újrateszteljük az eredeti iPhone akkori funkcióit, mintegy újból bemutatva az okostelefon piac úttörőjét.
Ezektől az iPhone modellektől kell elbúcsúznunk Ezektől az iPhone modellektől kell elbúcsúznunk
2018. szeptember 21.
Éppen egy hete mutatta be az Apple az idei iPhone triót, ami egyben néhány régebbi készülék búcsúzását is jelentette. A gyártó kínálatában mostantól nem találhatjuk meg az iPhone SE és iPhone 6s modelleket – ez volt az a két iPhone, amelyeket a leginkább megfizethetőként értékesítettek - de a tavalyi év nagy dobása, az iPhone X is leköszönt a szeptemberi bejelentés után.