VIDEÓ! - Darabjaira szedtük az iPhone 6s-t!

2015. október 2. -
Magyarországon még hivatalosan meg sem jelent az Apple legújabb üdvöskéje, mi már darabjai szedtük az iPhone 6s-t. Természetesen nem vagyunk restek az általunk tapasztaltakat megosztani veletek, az alábbi videóra kattintva ti is részesei lehettek a készülék szét- és összeszerelésének.
VIDEÓ! - Darabjaira szedtük az iPhone 6s-t!

VIDEÓ! - Szétkaptuk az új iPhone 6s-t, mint foxi a lábtörlőt VIDEÓ! - Szétkaptuk az új iPhone 6s-t, mint foxi a lábtörlőt
2015. október 2.
Megérkezett hozzánk az Apple legújabb okostelefonja és nem is tétlenkedtünk, ízekre szedtük a készüléket. Első blikkre több változás is szembetűnt, igyekszünk azonban a lényegre koncentrálva a legfontosabbakat kiemelni és ismertetni veletek. Az alábbiakban néhány alapvető változás és ezek hatásai, valamint néhány videó is fellelhető.
iPhone 6S alaplapi változások szervizes szemmel iPhone 6S alaplapi változások szervizes szemmel
2015. július 10.
A hamarosan megjelenő iPhone 6S készülékkel kapcsolatosan már egyre több és több hírmorzsa jelenik meg a világhálón. A várható változások között tartják számon a Force Touch funkció bevezetését, a kamera teljesítménynövelését, valamint a Qualcomm LTE chip sebességének megduplázását. Az új iPhone 6S valószínűleg feljavított NFC hardvert tartalmaz majd, ezenkívül kisebb és hatékonyabb chipeket kap, valamint új flashmemóriát, melynek minimum kapacitása az iPhone 6 és iPhone 6 Plus-nál már megismert 16 GB lesz.
Utolsó pletykák az iPhone 6s mai megjelenése előtt Utolsó pletykák az iPhone 6s mai megjelenése előtt
2015. szeptember 9.
Eddig is igyekeztünk a legfrissebb információkkal megörvendeztetni olvasóinkat, vásárlóinkat és ügyfeleinket, értelemszerűen a célegyenesben sem lesz ez másképpen. Alábbiakban ismerkedhettek meg az iPhone 6s méretbeli sajátosságaival. Szolgáljon ez a cikk egyfajta ráhangolódásként a ma esti világeseményt megelőzően.