VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézz be az iPhone 6 Plus belsejébe!!! Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata szétszerelte a nagyobbik tepsit, hogy megnézzük és megmutassuk mik igazak a pletykákból.
VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézd meg Te is a videót és less be az iPhone 6 Plus kulisszái mögé!

iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért*! Az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért*! Az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka
2014. november 19.
Az idei karácsony alkalmával, egy rendkívüli ajándékkal kívánunk kedveskedni vásárlóinknak, akik 2014. november 18-a és 2014. december 18-a között az iPhoneSzervizBuda.hu szervizében és a szervizünk közvetlen szomszédságában lévő logisztikai partnerünk az iPhoneTok.hu boltjában / webshopjában együttesen minimum 15.000,- Ft értékben vásárol.
A rémhírként terjedő 53-as hibáról szervizes szemmel A rémhírként terjedő 53-as hibáról szervizes szemmel
2016. február 11.
Néhány iPhone felhasználó jelezte a Guardian-nak, hogy miután nem hivatalos szervizben cseréltették az ujjlenyomat-olvasóval ellátott Home gombot, eddig ismeretlen “53-as hibával” szembesültek visszaállításkor, ami ellehetetleníti a folyamatot, így gyakorlatilag tönkreteszi a készüléket. A hiba azokat érinti, akik a nem hivatalos szervizben elvégzett Home gomb csere után frissíteni, vagy visszaállítani szeretnék telefonjukat a legfrissebb iOS verzióra.
7 biztos tipp az iPhone biztonságának javításához 7 biztos tipp az iPhone biztonságának javításához
2017. május 16.
Amikor az iPhone védelméről beszélünk, akkor nem pontosan ugyanarra gondolunk, mint laptopok vagy asztali gépek esetében. Nyilván mindenki biztonságban szeretné tudni adatait az illetéktelen személyek elől. Azonban amikor védelemről beszélünk nem elsősorban az asztali készülékekre jellemző különböző antivírus szoftvereket értjük.