VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézz be az iPhone 6 Plus belsejébe!!! Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata szétszerelte a nagyobbik tepsit, hogy megnézzük és megmutassuk mik igazak a pletykákból.
VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézd meg Te is a videót és less be az iPhone 6 Plus kulisszái mögé!

Lassan halad a hibás iPhone 6s akkumulátorok cseréje Lassan halad a hibás iPhone 6s akkumulátorok cseréje
2016. december 6.
Az Apple iPhone 6s akkumulátor csereprogramja nem halad zökkenő mentesen. Hiába ingyenes a javítás, ha az iPhone-od pont az ünnepek alatt nem lehet nálad. Ráadásul az akkumulátor csere folyamata tényleg nem vesz sok időt igénybe.
Segítség! Az iPhone kijelzője úgy néz ki, mint egy fekete-fehér TV! Segítség! Az iPhone kijelzője úgy néz ki, mint egy fekete-fehér TV!
2017. április 4.
Ha iPhone, iPad vagy Apple Watch készüléked kijelzője szürkébe fordult, akkor ne aggódj, a megoldás valószínűleg egyszerűbb, mint gondolnád. Mi pedig megosztjuk veled a titkot.
Folyamatosan újrainduló iPhone SE problémájának forrása és megoldása Folyamatosan újrainduló iPhone SE problémájának forrása és megoldása
2016. május 17.
Ha problémád akadt az új 4 inches kijelzőjű Apple zászlóshajójával és a készülék folyamatosan újraindul, itt a megoldás! A szóban forgó iPhone SE újraindulási hibát valószínűleg az iOS 9 okozza, a probléma kiküszöbölésére azonban több mód is ismert, ezeket itt olvashatod.