VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézz be az iPhone 6 Plus belsejébe!!! Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata szétszerelte a nagyobbik tepsit, hogy megnézzük és megmutassuk mik igazak a pletykákból.
VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézd meg Te is a videót és less be az iPhone 6 Plus kulisszái mögé!

iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért*! Az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért*! Az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka
2014. november 19.
Az idei karácsony alkalmával, egy rendkívüli ajándékkal kívánunk kedveskedni vásárlóinknak, akik 2014. november 18-a és 2014. december 18-a között az iPhoneSzervizBuda.hu szervizében és a szervizünk közvetlen szomszédságában lévő logisztikai partnerünk az iPhoneTok.hu boltjában / webshopjában együttesen minimum 15.000,- Ft értékben vásárol.
7 dolog amiről nem tudtad, hogy az iPhone kamerád képes rá 7 dolog amiről nem tudtad, hogy az iPhone kamerád képes rá
2016. március 3.
A legtöbb ember nincs is teljesen tudatában, hogy hány menő funkció van beépítve az iPhone kamerájukba. A sorozatkép készítés iPhone-nal még csak a kezdet, emellett számos olyan funkciója van az eszköznek, melyről lehet, hogy még Te magad sem tudtál egészen idáig! Lapozz tovább és válj profi mobilfotóssá!.
Erre az 5 dologra figyelj, ha használt iPhone-t veszel! Erre az 5 dologra figyelj, ha használt iPhone-t veszel!
2017. április 21.
Vadonatúj iPhone-t venni nem olcsó mulatság. Annak ellenére, hogy az iPhone 7 megjelenése lenyomta néhány régebbi modell árát, még így is találhatsz kedvezőbb megoldásokat. Használt iPhone-t venni becsapós lehet. Persze valószínűleg megspórolsz némi pénzt, de van néhány visszatérő csapda, amit el tudsz kerülni.