VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézz be az iPhone 6 Plus belsejébe!!! Az iPhoneSzervizBuda.hu csapata szétszerelte a nagyobbik tepsit, hogy megnézzük és megmutassuk mik igazak a pletykákból.
VIDEÓ! iPhone 6 Plus szétszerelése

Nézd meg Te is a videót és less be az iPhone 6 Plus kulisszái mögé!

iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért*! Az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka iPhone 6 Plus 15.000, - Ft-ért*! Az idei év legütősebb karácsonyi ajándéka
2014. november 19.
Az idei karácsony alkalmával, egy rendkívüli ajándékkal kívánunk kedveskedni vásárlóinknak, akik 2014. november 18-a és 2014. december 18-a között az iPhoneSzervizBuda.hu szervizében és a szervizünk közvetlen szomszédságában lévő logisztikai partnerünk az iPhoneTok.hu boltjában / webshopjában együttesen minimum 15.000,- Ft értékben vásárol.
Tényleg felgyorsul az iPhone 6s akkumulátor csere után? Tényleg felgyorsul az iPhone 6s akkumulátor csere után?
2018. március 14.
Az Apple decemberben megerősítette, hogy a régebbi iPhone készülékek akksija idővel nem képes kezelni egy teljes terhelést, emiatt a vállalat jelenleg kedvezményes áron kínál a felhasználók számára akkumulátor cserét, mellyel lehetőségük nyílik maximális teljesítményen használni az okostelefonjaikat. Egy megosztott videó nagyszerű betekintést nyújt arra, hogy mekkora különbség van a régi és az Apple által kicserélt vadonatúj akkumulátorral működő iPhone 6-os teljesítményében.
Meghibásodott az iPhone-od? Ez a 7 cikk garantáltan megoldást jelent számodra! Meghibásodott az iPhone-od? Ez a 7 cikk garantáltan megoldást jelent számodra!
2017. július 7.
Némi túlzással mondhatjuk, hogy egy iPhone ezerféleképpen tud meghibásodni. Egy nagyobb ütődés következtében elmozdulhat bármelyik belső alkatrésze, megtörhet az alaplapja, elszakadhat valamelyik szalagkábele, vagy épp betörhet a Home gombja, és csak az 1%-át érintettük a felsorolásnak. Azonban vannak általánosan előforduló hibák, amelyekkel gyakrabban találkozunk a szervizünkben, mint a többivel.