Garancia

Az iPhoneSzervizBuda.hu minden elvégzett munkára és az általa beszerelt alkatrészekre egyaránt 6 hónap teljes körű cseregaranciát vállal.
Minden nálunk szervizelt készüléket regisztrálunk és meghibásodás esetén - soron kívül - azonnal cseréljük a meghibásodott alkatrész(eke)t.
Szervizünk statisztikái kimagasló a hazai szervizek között:

  • A javítási arány 98%-os, miszerint az ügyfelek majdnem minden szervizelési problémára azonnali - vagy elfogadható időn belül történő -, érdemi megoldással tudunk szolgálni.
  • A javítás utáni meg(nem)hibásodási arány kiemelkedően magas (97-98%), melynek alapján ügyfeleink a legmegbízhatóbb hazai iPhone szervizek közé sorolnak minket.
  • Az iPhone szervizünk szakmai felkészültségének és állandó alkatrész készletünknek köszönhetően a javítások nagy része (90%-a) a helyszínen megvárható.

Az iPhoneSzervizBuda.hu kiemelkedő módon felszerelt a professzionális gépek és szerszámok tekintetében, illetve szervizeseink napra készen és a legmodernebb eljárások alapján dolgoznak. Ezek meglétét nélkülözhetetlennek tartjuk a gyors és precíz munkavégzéshez.
Szervizünk kiemelkedően nagy figyelmet fordít a beszerzett alkatrészek minőségére is, amivel időt, energiát és pénzt spórolunk ügyfeleink és saját magunk részére egyaránt.
Speciális javítások esetében a garancia ideje eltérhet az általánosan megállapított 6 hónapos garanciától, amelyekről minden esetben előre tájékoztatjuk ügyfeleinket a javítás megkezdése előtt.