iPad mini javítás

iPad mini érintőüveg csere
iPad mini érintőüveg csere

Sérült iPad mini érintőüveg cseréjének időtartama kb. 3 óra a ragasztás kellő megkötése miatt. A törött, repedt kijelzővel óvatosan kell bánni, mert üvegszilánkok hullhatnak ki belőle. Kijelző sérüléseknél általában az LCD panel épen marad, az érintőüveg a paneltól függetlenül cserélhető. A javítás 2 munkanapot vesz igénybe.

iPad mini LCD csere
iPad mini LCD csere

Hiba előfordulhat leejtésnél, fehér képet ad, nem reagál sem szoftverezésre, illetve 'hard reset'-re sem. Benyomódásnál betörhet az LCD panel, ilyenkor fekete folt jelenik meg a kijelzőn. Legtöbb ilyen esetben az érintő üveg is cserére szorul. Az iPad mini LCD cseréjének időtartama kb. 1 nap,

iPad mini hátlap csere
iPad mini hátlap csere

iPad mini hátlap (ház) csere javasolt, ha leejtés következtében a burkolat behorpadt, megkarcolódott, vagy egyéb módon sérült. Erősebb ütés esetén előfordulhat, hogy egyéb belső alkatrészek is meghibásodnak, ezért javításuk vagy cseréjük célszerű lehet.

iPad mini mikrofon csere
iPad mini mikrofon csere

Az iPad mini mikrofonja szolgáltatja a hangot Siri-hez, diktáláshoz, internet alapú telefonbeszélgetéshez (pl. Skype), hangemlékeztetőhöz, és minden olyan applikációhoz, ami hangot vesz fel.

iPad mini Home gomb csere
iPad mini Home gomb csere

Használatakor nem reagál vagy csak nagyon erős nyomásra, ez beázásból eredő elkoszolódás miatt jelentkezhet, cseréje nagyjából 45-60 perc.

iPad mini hangszóró csere
iPad mini hangszóró csere

Az iPad mini alsó hangszórója felelős minden, a készülék által kibocsátott hangért, legyen az értesítés, voicememo, visszajátszott videó vagy egy csengőhang. Amennyiben a hangszórónak bármilyen szoftveres vagy hardveres gondja van, az iPad mini nem bocsájt ki hangot.

iPad mini GPS antenna csere
iPad mini GPS antenna csere

Az iPad mini GPS antennájának cseréje előtt érdemes tisztázni, hogy csak abban a készülékben van helymeghatározásra alkalmas GPS chip, amelyik rendelkezik GSM antennával is, tehát lehet bele SIM kártyát tenni. Itt célszerű megemlíteni, hogy nem feltétlenül kell aktív adatcsomagnak lenni ahhoz, hogy a GPS vevőt használni tudjuk, elég, ha a tablet maga aktív. A csak Wi-Fi-vel rendelkező iPad mini-nél nincs GPS chip.

iPad mini 3G antenna csere
iPad mini 3G antenna csere

Hibajelenségei a hirtelen térerő ingadozás, jelvesztés, illetve ha hálózati hiba nincs, a 3g csatlakozás sikertelensége is. Legsűrűbb meghibásodás beázás vagy leejtés során jön elő. Csere időtartama 45 - 50 perc.

iPad mini előlapi kamera csere
iPad mini előlapi kamera csere

Az iPad mini előlapi kamera hiba jellemzői lehetnek, hogy homályos képet készít a készülék, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés sem segít. Csere idő 1-2 munkanap.

iPad mini hátlapi kamera csere
iPad mini hátlapi kamera csere

Hiba jellemzők, hogy homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés nem segít, ilyenkor előfordulhat, hogy az előlapi kamera sem reagál. A hátlapi kamera cseréjéhez az egész gépet szét kell szedni, ezért a csere időtartama 1-2 munkanap.