iPad Pro javítás

iPad Pro akkumulátor csere
iPad Pro akkumulátor csere

Mint minden elektronikai eszköz, így az iPad Pro esetében is a leggyakoribb járulékos veszteség az akkumulátor meghibásodása.

iPad Pro kijelző csere
iPad Pro kijelző csere

Ha az iPad Pro kijelzője érzéketlenné válik érintésre, tapintásra, esetleg egy komolyabb ütődés következtében be is törik, a kijelző azonnal cseréje szükséges, nehogy további károk keletkezzenek. Egy iPad kijelzőjének javítása körülbelül egy órás munkafolyamat, azonban az összeszerelésnél használt ragasztóanyag száradás akár egy napot is igénybe vehet.

iPad Pro hátlap csere
iPad Pro hátlap csere

Az asztroszürke, ezüst, arany és rózsakvarc színekben elérhető iPad Pro hátlapok cseréjének fő oka, hogy az ütődés közben megrepedt, törött alkatrész más módon már nem javítható, ezért ilyenkor elkerülhetetlen a sérült hátlap cseréje.

iPad Pro töltő csatlakozó csere
iPad Pro töltő csatlakozó csere

Egy iPad Lightning csatlakozója leggyakrabban egy beázást követően hibásodhat meg, melynek következtében rozsdásodik a csatlakozó, az alkatrész pedig teljesen működés képtelenné válik. Tovább előfordulhat az is, hogy a töltő csatlakozó porosodás következtében megy tönkre.

iPad Pro hátlapi kamera csere
iPad Pro hátlapi kamera csere

Az elmosódott, homályos vagy színfoltos képek az iPad Pro hátlapi kamerájának meghibásodására utalnak. Ha egy alapos tisztítás vagy újra szoftverezés után sem szűnik meg a probléma, és továbbra is silány minőségű fotókat produkál a tablet, elkerülhetetlenné válik az iPad kamerájának cseréje.

iPad Pro előlapi kamera csere
iPad Pro előlapi kamera csere

Az iPad Pro előlapi kamerája szerencsére ritkán hibásodik meg, ám ha ez mégis bekövetkezik, könnyen felismerhető hibajeleket produkál. Ha szelfizés vagy videóbeszélgetések alkalmalmával elmosódott, foltos képeket tapasztalunk, esetleg nem működik a vaku, ezek a jelek az iPad előlapi kamera meghibásodására utalnak.

iPad Pro csengő hangszóró csere
iPad Pro csengő hangszóró csere

Az iPad hangszórójából kiszűrődő torz, recsegő hangok, esetleg a készülék teljes némasága filmnézés vagy zenehallgatás közben, a meghibásodott csengő hangszóró leggyakoribb típushibái. Sok esetben egy alapos tisztítás is megoldást jelenthet, ha viszont a probléma továbbra is fennáll, akkor az iPad Pro csengő hangszóró csere elkerülhetetlenné válik. Fontos, hogy először mindig ellenőrizzük a beállításokat is, mert bizonyos esetekben ott rejtőzhet a baj forrása.

iPad Pro bekapcsóló szalagkábel csere
iPad Pro bekapcsóló szalagkábel csere

Ha az iPad Pro bekapcsoló gombja meghibásodik, azt könnyen észre lehet venni, hiszen ilyenkor az alkatrész nem reagál semmilyen érintésre vagy nyomásra. Ellenőrizzük, hogy tényleg feltöltöttük-e a készüléket, és ha továbbra sem tudjuk bekapcsolni a tabletet, akkor nagy valószínűséggel a felső szalagkábel lesz a bűnös, hiszen az iPad nyomó gombja csak nagyon ritkán hibásodik meg.

iPad Pro