iPad Pro csengő hangszóró csere
14.990,- Ft

A cserélendő iPad Pro csengő hangszóró

Viszonylag egyszerű dolgunk van akkor, ha a problémát a hibás beállításoknak köszönhetjük, ezt könnyen ellenőrizhetjük és javíthatjuk az iPad Pro Beállítások menüjében.

Számos esetben előfordulhat az is, hogy a meghibásodás oka az iPad hangszórójába került valamilyen szennyeződés, ilyenkor elég egy alapos tisztításnak alávetnünk a készüléket. Ha az imént felsorolt módszerek közül semmi nem vezet eredményre, akkor már csak az iPad Pro csengő hangszóró cseréje jelenthet megoldást.

A szervizelés menete

Triviális ugyan, de az első lépés mindig az eszköz kikapcsolása. Ezt követően eltávolítjuk az iPad képernyőjét, melynek végrehajtásához egy hőlégfúvó eszköz szükségeltetik, amivel fel tudjuk melegíteni a készülék részeit rögzítő ragasztót. Egy speciális műanyag szerszám segítségével felnyitjuk az iPad Pro kijelzőjét, hogy a felső részben található hangszóró részeket is el tudjuk távolítani. Bár maga a csere nem kifejezetten időigényes, a tablet összeragasztása után a ragasztóanyag száradása akár 1 teljes napot is igénybe vehet, ezt követően a készüléken elvégezzük a szükséges teszteket, hogy biztosan tökéletesen működő állapotban kapja vissza a tulajdonosa.

Pro tipp

  • Számos esetben nem szükséges az iPad hangszórójának cseréje, mert előfordul, hogy a problémát a hibás beállításokban kell keresni.
  • Szerelési nehézség: 7/10