iPhone 3GS felső szalagkábel csere
6.990,- Ft

Ezen a kábelen több periféria is megtalálható: fülhallgató aljzat, hangerőszabályzó gombok, némító gomb illetve a lock (lezáró) gomb. Jellemző hibák: a lezáró gomb egyáltalán nem működőképes, vagy csak erőteljes nyomásra reagál, a hangerőt a szabályozó gombokkal nem lehet befolyásolni, a készüléket nem lehet lenémítani. Az iPhone 3GS bekapcsoló szalagkábel bármelyik fentebb felsorolt meghibásodása esetén, cserére szorul.

A cserélendő iPhone 3GS bekapcsoló szalagkábel

A bekapcsoló szalagkábel felelős a home gombon kívül minden más gomb működésért, ami az iPhone 3GS-en megtaláltató.  Ennek megfelelően a felső szalagkábel cseréje az egyik legbonyolultabb szervizes művelet, csak magas fokú iPhone szervizelési tudással rendelkezőknek ajánlott saját kezűleg elvégezni a műveletet.

iphone 3gs felső szalagkábel

A szervizelés menete

A felső szalagkábel cseréje rendkívül időigényes, mert az iPhone 3GSesetében teljes egészében szét kell szerelni a telefont. Kezdve a kijelző eltávolításától, az alaplap eltávolításán át, az akkumulátor eltávolításig, majd a keret szétpattintásáig minden létező nehézséggel meg kell küzdenünk. Cseréjének időtartama kb. 45 perc.iphone 3gs bekapcsoló házban

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: 8/10