iPhone 3GS hátlap csere fém kerettel, gombokkal
13.990,- Ft

Az iPhone 3GS hátlap elérhető fekete és fehér színben, melyekhez egy fém keret csatlakozik. Ennél a készüléknél is egy szerelt hátlapról beszélhetünk, mely a telefon egyik leggyakrabban sérülő része leejtés és elhasználódás következtében. Érdemes megemlíteni, hogy a 3GS-ek hátlapjai műanyagból készültek, és a rajtuk lévő feliratok egyaránt olyan csillogóak, mint maga az Apple logó (ellentétben a sima 3G-vel ahol ezek matt színűek).

A cserélendő iPhone 3GS hátlap

A hátlap egy fém kerettel határolódik el az előlaptól. A fém keret komolyabb sérülés/törés esetén elválhat a hátlaptól, ilyenkor gyakran ki is eshet a hangerőszabályzó gomb. A szerelt hátlap jellege miatt érdemes kompletten cserélni a jack csatlakozóval, dock csatlakozóval, mikrofonnal, a felső szalagkábellel közösen, a gombokkal és a wifi antennával együtt. Sokan gondolják, amíg utána nem néznek, hogy egy iPhone 3GS hátlap cseréje két csavar eltávolításával otthon elvégezhető, ami egy hatalmas tévedés.

 

iphone 3gs szerelt hátlap

A szervizelés menete

Az iPhone 3GS hátlapjának cseréjekor a telefont teljesen az elemeire kell bontani, ami precizitást és szakértelmet igényel. Több dolog cserélődik egyszerre a hátlappal, ezért oda kell figyelni, hogy milyen sorrendben szedjük szét a készüléket, mit hagyunk benne és mit cserélünk ki. A hátlap cseréje időben maximum 45 percet vesz igénybe.

 

iphone 3gs hátlap

 

Pro tipp

  • Szerviznehézségi faktor: 9/10
  • Több helyen van lehetőség csak a műanyag hátlap cseréjére olcsóbb áron, de vigyázzunk vele, mert többségében nagyon gyatra minőséget kapunk cserébe.