iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábel csere
7.990,- Ft

Az iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábele felelős a hangerőszabályzó gombok, a némító gomb, a fülhallgató aljzat és rezgőmotor megfelelő működéséért, ezért ha bármelyik funkció nem, vagy rendellenes működik a fentebb felsoroltak közül, érdemes a szalagkábelt ellenőrizni.

A cserélendő iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábel

A fülhallgató szalagkábel cseréje jellegéből adódóan megoldást jelenthet több olyan meghibásodásra, amely egyenként több alkatrészcserét vonhat maga után. A fülhallgató szalagkábel meghibásodása okozhat olyan problémát is, hogy néma a készülék, amit a jack csatlakozó meghibásodása okozhat, ami miatt úgy érzékeli a készülék mintha folyamatosan fülhallgató lenne a telefonba dugva, emiatt nem ad kifelé hangot csak a jackre. Az iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábel cseréje 35-40 percet igénylő szervizelési folyamat, ami igény szerint szervizünkben megvárható.iphone 4 fülhallgató szalagk.

A szerelés menete

Az iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábel cseréléséhez, ki kell szerelnünk az akkumulátort, és az alaplapot is, ezután férünk hozzá a flex kicsavarozásához. Cseréje nem egyszerű, nagy precizitást igényel.iphone 4s fülhallgató

Pro tipp

  • A dock csatlakozó meghibásodása hasonló tüneteket tud produkálni, ezért először érdemes letesztelni azt is mielőtt nekilátunk a cserének.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10