iPhone 4/4S hátlap csere
5.990,- Ft

Az iPhone 4/4S hátlapja egy műanyag panel, melyhez kívülről hozzáragasztott a gyártó egy üveglapot. Az üveglap miatt sérülés következtében a hátlap könnyen pókhálósra törik, súlyosabb esetben a kiálló éles üvegdarabkák maradnak csak a helyén, ami igencsak könnyen okoz apróbb vágásokat a tulajdonos tenyerén. A hátlap fekete és fehér színekben elérhető gyárilag, természetesen sok cég foglalkozik egyedi hátlapok készítésével is.

A cserélendő iPhone 4/4S hátlap

Sajnos általánosságban elmondható, hogy az iPhone 4/4S hátlapja nem olyan strapabíró, mint a kijelző, ezért törések, repedések nagyobb valószínűséggel fordulnak elő a hátlapon. Amennyiben már megtörtént a baj és összetört az iPhone 4/4S hátlapja, akkor a jó hír, hogy a cseréje rövid időbe telik, és az egyik legolcsóbb szervizelés folyamat a 4/4S esetében. Egy összetört hátlap cseréje, nem csak esztétikai szempontból jó, megoldást kínálhat a hátlapi kamera lencsevédőének repedésére is, hiszen a lencsevédő az iPhone 4/4S esetében a hátlapra van rögzítve. Az iPhone 4/4S hátlap cseréje 5 percet vesz igénybe, a javítás szervizünkben megvárható.

iphone 4s hátlap

A szervizelés menete

A hátlap cseréje az alsó 5 fejű biztonsági csavarok eltávolításával kezdődik. Ha a csavarokat kiszedtük, a hátlapot az iPhone 4/4S teteje felé óvatosan el kell csúsztatni, ezek után a hátlap óvatosan, a műanyag a clippek eltörése nélkül eltávolítható a készüléktől.iphone 4s hátlaphoz

Pro-tipp

  • Amennyiben egyedi hátlap kiválasztása mellett dönt a tulajdonos, akkor érdemes mindenképpen olyan helyről beszerezni, aminek OEM minősítése van.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10