iPhone 4/4S kijelző csere
15.990,- Ft

Mint mindent okostelefon esetében az iPhone 4/4S kijelzője is a készülék egyik legsérülékenyebb és leggyakrabban cserélt alkatrésze, ezért óriási kínálat van belőle a piacon. Az általunk beszerelt minőségű utángyártott kijelzők ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkeznek, mint az eredeti kijelzők: 3.5 hüvelykes képátló, Multi-touch,960 x 640 képpontos felbontás, retina minőség. Ezekre az iPhone 4/4S kijelzőkre garanciát is vállalunk.

A cserélendő iPhone 4/4S kijelző

A kijelzők sérülése esetében majdnem minden felhasználó felismeri, hogy mikor válik csereéretté az alkatrész, mert a rongálódás látványos és nagyságától függően alapjaiban bénítja meg az iPhone használatát. Sokan az utolsó pillanatig várnak azonban vele, mert például egy berepedezett érintő üvegtől tovább tudják használni telefonjukat anélkül, hogy az esztétikai hibán kívül bármilyen funkciót nélkülözniük kellene. Az iPhone 4/4S kijelzője is úgy van összerakva, hogy amennyiben a tulajdonos cserére szánja el magát egy repedt üveg miatt, az LCD részt is cseréljük az üveggel együtt, mert ezek össze vannak ragasztva gyárilag.

Az általunk beszerzett és beszerelt minőségi utángyártott iPhone 4/4S kijelzők biztos forrásból származnak, így fél év garanciát is vállalunk rájuk. Sok esetben találkozunk olyan iPhone tulajdonosokkal, akik pár dolláros kijelzőket vettek a neten akár napokkal korábban, mint ahogy hozzánk jönnek cseréltetni, mert az olcsón vett kijelzőjük fakó, itt-ott pixeles, esetlegesen a házilagos csere miatt használhatatlanná vált. Érdemes tehát szakszervizben vásárolni és cseréltetni az iPhone 4/4S kijelzőjét, még akkor is egy kicst többet kell érte fizetni, mert ha magunk szerezzük és szereljük be az alkatrészt, azzal tovább terheljük pénztárcánkat.

iphone 4s kijelző

A szerelés menete

A záró csavarok és a hátlap eltávolítása után, kiemeljük az akkumulátort. Kicsavarozzuk a panelt leszorító csavarokat, és kivesszük az alaplapot. A csengőt és a dock csatlakozót is eltávolítjuk. Ezután kiszereljük a kijelző sarkán lévő 4 db és az oldalán lévő 3-3 db csavart. Óvatosan lemelegítjük a kijelzőt, mivel az ragasztva is van. Az új kijelző beszerelése után, mehet az összeszerelés.iphone 4 készülék

Pro tipp

  • Az iPhone 4/4S kijelző cseréjéről rengeted "csináld magad" leírás és video fellelhető a világhálón, mégis sokan jönnek hozzánk úgy, hogy megpróbálták otthon cserélni, de nem sikerült. Ennek oka lehet az avatatlan kéz, a szerszámhiány, vagy a művelet során esetlegesen kihagyott fontos folyamatok. Érdemes tehát szakemberhez fordulni.
  • Csak olyan forrásból szerezzünk be iPhone 4S kijelzőt, amiben megbízunk és tesztelhető a minőség
  • Szerviznehézségi szint: 7/10