iPhone 6s beszédhangszóró csere
12.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s beszédhangszóró

Attól, mert ez az alkatrész produkál problémát, nem biztos, hogy az hibásodott meg, így több oldalról kell megközelítenünk az alkatrész vizsgálatát. A bekapcsoló szalagkábel nem megfelelő működése ugyanúgy okozhatja a hangszóró recsegését, némaságát, így meg kell bizonyosodnunk róla, hogy azzal minden rendben van-e.

Szerencsésebb eset, amikor porosodás következtében romlott a hangszóró minősége, ekkor egy alapos tisztítással orvosolni tudjuk a problémát. Azonban, ha a tisztítás után is fenn áll a hiba, akkor a készülék beszédhangszórója cserére szorul.

Az iPhone 6s beszédhangszóró csere menete

Szervizelés szempontjából a beszédhangszóró előnyösen helyezkedik el, így a cseréjéhez nem szükséges szétszerelnünk a készüléket. Mivel az iPhone 6s kijelzőjéhez van csatlakoztatva, elég azt leválasztanunk és máris hozzáférünk a hibás alkatrészhez.

Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy bármilyen munkafolyamat, amely a telefon szétbontásával jár együtt, nagy szakmai tapasztalatot igényel. Ennélfogva ha otthon fognál neki a javításának, könnyen lehet, hogy még komolyabb károkat tennél a telefonban.

Pro tipp

  • Kíméld meg magad a szervizelési költségtől, lásd el hamarabb telefonod egy minőségi tokkal, amely sok esetben életmentő lehet a telefonod számára.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10