iPhone 6s csengőhangszóró csere
12.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s csengőhangszóró

Nem szükséges a legrosszabbra gondolnod, ha nem szól a telefonod csengőhangszórója. Elsőre is nézd át a rendszerét, nincs-e lenémítva a hang, esetleg valami más beállítás korlátozza-e az eszköz nem megfelelő működését.

Ha nem találtál a beállítások között problémát, akkor egy alapos tisztítás is sokat javíthat a hangszóró helyzetén. Ha ezek után sem javult az állapota a csengőhangszóró cseréjére lesz szükség.

Az iPhone 6s csengőhangszóró csere menete

Habár az iPhone 6s szétbontása egy bonyolult, komoly szakmai tapasztalatot igénylő feladat, amit egyáltalán nem ajánlunk otthon elvégezni, mégis a csengőhangszóró cseréje a szerencsésebb munkafolyamatok közé tartozik. Ugyanis a kijelző mögött helyezkedik el, amihez elég kicsavarozni a biztonsági csavarokat, leválasztani a kijelzőt, és máris hozzáférünk a hangszóróhoz.

Pro tipp

  • Maga az alkatrész meghibásodása ritkább esetben fordul csak elő, így legtöbbször a hangszóró tisztítása megoldja a problémát.
  • A csengőhangszóró mehibásodásának egyik leggyakoribb oka, ha a telefont külső, nem várt behatások érik. Ezeket érdemes megelőzni egy mebízható védőtokkal.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10