iPhone 6s előlapi kamera csere
12.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s előlapi kamera

Ne felejtsük el, hogy az előlapi kamera megfelelő működését zavarhatja a hátlapi kamera meghibásodása is. Ha megbizonyosodtunk róla, hogy azzal az alkatrésszel nincs probléma, egy alapos tisztításnak vetjük alá az objektívet, hátha a lerakódott szennyeződés okozza az elkészített képek minőségének romlását.

Amennyiben ezek nem vezetnek megoldásra, az iPhone 6s előlapi kamerája cserére szorul. A munkafolyamatra körülbelül 45 percet kell számolni, ezt a rövid időt, a szervizünkben egy forró kávé mellett kivárhatod, közben pedig követheted a telefonod szervizelését is.

Az iPhone 6s előlapi kamera csere menete

A kikapcsolt telefonból kicsavarozzuk az első rögzítő csavarokat, majd eltávolítjuk a hátlapját. Miután megfosztottuk a telefont a hátlapjától, hozzáférünk az akkumulátorhoz, amit kiemelünk a készülékből. A telefonban lévő szalagkábelek védelmére shield-eket alkalmaznak, ezeket el kell távolítanunk, majd a szalagkábeleket is, így válik szabaddá az előlapi kamera. A hibás alkatrészt újra cseréljük, visszahelyezzük a kibontott részeket, egy alapos tesztet hajtunk végre,  hogy megbizonyosodjunk arról, minden megfelelően működik.

Pro tipp

  • Győződj meg arról, hogy a homályos képek nem az objektívra rakódott szennyeződéseknek köszönhetőek-e.
  • Nagyon sok GSM üzletben hamis, rossz minőségű kamerákat szerelnek be, így körültekintően válogass a szervizek közül.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10