iPhone 6s hangerő szabályzó szalagkábel csere
12.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s hangerő szabályozó szalagkábel

Az iPhone 6s hangerő szabályozó gombjai nagyon jó minőségűek, és masszívak. Ebből kifolyólag sokkal ritkább esetben hibásodik meg, mint a szalagkábel. Amennyiben a gombokkal van a probléma, szervizünkben vállaljuk azok cseréjét is.

Sokkal gyakoribb eset, hogy a szalagkábel hibásodott meg, esetleg szakadt el teljesen. Ennek a problémának a bekövetkeztét, általában a telefont ért külső behatások előzik meg. Erre időben érdemes felkészülne egy komolyabb védelmet nyújtó tokkal. Amennyiben mégis meghibásodott a kábel, 40-50 perc alatt megoldjuk a problémát.

Az iPhone 6s hangerő szabályozó szalagkábel csere menete

A kikapcsolt telefonnak eltávolítjuk a kijelzőjét. Ezután az alaplapi szalagkábelt lecsatlakoztatjuk, így hozzáférünk az akkumulátorhoz, amit szintén kiemelünk a készülékből. Amikor elérhetővé válik a problémás alkatrész, kicseréljük egy újra. A szerviz végén alaposan leteszteljük a készüléket, hogy megfelelően működik-e.

Pro tipp

  • A telefon szerelése nem otthoni folyamat, komolyabb szerszámokat és szaktudást igényel, így semmiképpen sem ajánljuk az otthoni barkácsolását.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10