iPhone 6s Plus javítás

iPhone 6s Plus kijelző csere
iPhone 6s Plus kijelző csere

Az iPhone 6s Plus kijelzője az Apple által eddig gyártott legnagyobb méretű okostelefon kijelző. A méretéből adódóan viszont ez van a legnagyobb veszélyben egy esetleges telefon leejtéskor, ütődéskor. Az iPhone 6s Plus érintőüvege és/vagy LCD külön-külön sérülésekor a gyárilag összeszerelt komponensek együtt cserélődnek. Az iPhone 6s Plus kijelző csere kb. 25-30 perces folyamat, és mivel az alkatrész folyamatosan raktáron van, a helyszínen meg is várható.

iPhone 6s Plus akkumulátor csere
iPhone 6s Plus akkumulátor csere

Az iPhone 6s Plus akkumulátor cseréjére utaló leggyakrabban előforduló hibajelenségek: a készülék csak akkor működik, ha hálózati töltőre, vagy számítógépre van dugva, amint a csatlakoztatást eltávolítjuk, a telefon kikapcsol ; a 6s Plus több órás töltés ellenére is csak 10% ás 30% közé töltődik fel, tovább nem ; a telefon extrém gyorsan (akár kevesebb mint egy óra alatt) teljesen lemerül. Az iPhone 6s Plus akkumulátor cseréjét szervizünkben 10 perc alatt elvégezzük.

iPhone 6s Plus hátlap csere
iPhone 6s Plus hátlap csere

Az iPhone 6s Plus hátlapjának cseréjét általában két ok miatt végezzük: az egyik, hogy a hátlap esztétikailag kifogásolható állapotban van, tehát karcos, benyomódott, esetlegesen betört, ami zavarja a tulajdonosát. A másik ok pedig, hogy a 6s Plus hátlapja olyan mértékű sérülést szenvedett, ami miatt a hátlap megroncsolta a hozzá rögzített alkatrészeket, így a készülék alapfunkciói szűnnek meg. Az iPhone 6s Plus hátlap cseréje 60-70 percet vesz igénybe.

iPhone 6s Plus dock csatlakozó csere
iPhone 6s Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 6s Plus dock csatlakozója az alábbi x eset miatt szorul a legtöbbször cserére: a folyadék beszivárog a csatlakozóba és ott oxidációs hatásokat vált ki, emiatt a készülék nem érzékeli a kábelt ; a Lightning dock valamilyen erőhatás miatt eldeformálódik, így a kábelt egyáltalán nem, vagy csak egy bizonyos szögben lehet bedugni, a készülék leejtése miatt a dock csatlakozó szalagkábele megszakad. Az iPhone 6s Plus dock csatlakozó cseréjét 25-30 perc elvégezzük szervizünkben.

iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere
iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel, több alkatrész működéséért is felel. Ezért a bekapcsoló gomb meghibásodásán kívül, a vaku és a mikrofon nem megfelelő működése is utalhat az alkatrész hibájára. Amennyiben ilyen problémákat érzékelsz, hozd be budai szervizünkbe a telefonod, és egy forró kávé kíséretében, végigkövetheted, ahogy kicseréljük a hibás alkatrészt.

iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere
iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere

Ha telefonbeszélgetés közben halkan, recsegve vagy egyáltalán nem hallod a beszélgetőpartnered, akkor a telefon beszédhangszórójával lehet a probléma. Szervizünkben vállaljuk ennek cseréjét, a munkafolyamat ideje megközelítőleg 15-20 percet vehet majd igénybe.

iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere
iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere

Az iPhone 6s Plus képernyőméretének és erős hardvereinek köszönhetően a telefon multimédiás eszközzé vált. Videó tartalmak, játékok, illetve zene lejátszása közben, ha a készülék hangszórója recseg, halk vagy egyáltalán nem ad ki hangot, akkor a telefon csengőhangszórója lehet a problémás. Egy gyors szerviz megoldja a telefon hibáját.

iPhone 6s Plus előlapi kamera csere
iPhone 6s Plus előlapi kamera csere

Az előlapi kamera meghibásodása a készített szelfik minőségének romlásával jár. Ilyenkor a képek életlenek, homályosak, sötétek, esetleg foltokkal borítottak. Amennyiben ezeket a problémákat tapasztalod, hozd el szervizünkbe a telefonod és megvizsgáljuk a probléma okát, majd javítjuk a készüléket, terheltségtől függően, egy órán belül.

iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere
iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere

Amennyiben nehezen, vagy egyáltalán nem érzékelnek a hangerőszabályzó gombjaid, esetleg olyan érzetet keltenek, mintha beragadnának, és a némító gomb sem reagál, akkor a legnagyobb valószínűséggel az iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábele hibásodott meg. Szervizünkben elvégezzük a cseréjét, a munkafolyamat ideje megközelítőleg 40-50 percet vesz igénybe.

iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere
iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 6s Plus hátlapi kamera meghibásodására utal, ha a készített képeid homályosak, zajosak, vagy különböző foltokkal borítottak. A probléma forrásának több oka lehet. Az első a kamera lencséjének koszolódása, a másik, súlyosabb pedig az adott alkatrész meghibásodása. Mindkét esetben tudjuk orvosolni a készülék hibáját, 30-40 percet vesz igénybe a munkafolyamat.

Ultrahangos tisztítás
Ultrahangos tisztítás

Tudtad, hogy a készülékeid nem csak akkor küzdhetnek beázási problémákkal, amikor vízbe estek? Sajnos a legalapvetőbb vásárlói tévedés az, hogy más helyzetben nem fordulhat elő beázással kapcsolatos probléma. A helyzet azonban más, már akkor is produkálhat a készülék efféle hibákat, ha nagy mennyiségű pára érte, hosszabb ideig.