iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere
14.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel

A hibára utaló jelek sokszínűek lehetnek. Ha a telefon bekapcsoló gombja ragad, nem ad ki kattanó hangot, ha benyomjuk, esetleg egyáltalán nem érzékel, akkor a szalagkábel hibájára gyanakodhatunk. Ugyanis a telefon gombjai nagyon jó minőségű anyagból készültek, amik ritka esetben hibásodnak csak meg. A problémára utalhat, ha fényképezés közben a vaku nem villan, illetve multimédia tartalmak lejátszásakor, és kihangosított telefonhívás közben a telefon nem ad ki hangot, abban az esetben is a szalagkábel meghibásodás gyanúja léphet fel. Az utóbbi esetben elképzelhető, hogy maga a csengőhangszóró hibásodott meg, természetesen ezt is kivizsgáljuk. Szervizünkben minden problémát megoldunk, terheltségtől függően egy órán belül.

Az iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere menete

Kikapcsolt állapotban a telefonból kicsavarozzuk a biztonsági csavarokat, majd az LCD kijelzőt távolítjuk el. Az akkumulátortól is megszabadítjuk a készüléket, és a további, alaplapra csatlakozó hardvereket.

A bekapcsoló szalagkábel cseréje után a telefont újra felépítjük, és egy alapos vizsgálatnak vetjük alá, hogy megbizonyosodjunk róla, minden megfelelően működik-e a készülékkel. Ha igen, akkor befejezettnek tekintjük a munkafolyamatot.

Pro Tipp

  • Ha fényképezés közben a telefon vakuja nem villan, elsőre nézd meg, hogy be van-e állítva a kamera programjában a működése.
  • A telefon szalagkábel meghibásodásának előzménye lehet egy nem várt fizikai külső behatás. Ezeket érdemes megelőzni azzal, hogy megfelelő védelemmel látod el a készüléked. Nálunk széles választékban találsz, minőségi és megbízható tokokat.
  • A bekapcsoló szalagkábel az egyik legbonyolultabb folyamat, semmiképpen sem ajánljuk az otthoni javítását.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10