iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere
14.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s Plus beszédhangszóró

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a beszédhangszóró meghibásodásának több oka is lehet. Elsősorban, és gyakoribb esetben a nem magával a hangszóró alkatrészével van probléma, hanem annak szalagkábelével. Ilyenkor természetesen a szalagkábel javítását is elvégezzük. Második esetben a hangszóró romolhatott el, ilyenkor a cseréje szükséges, ezt szervizünkben egy 15-20 perc leforgása alatt véghez is visszük.

Az iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere menete

A készülék javításának az időtartama jelentősen csökken, ha a beszédhangszórója hibásodott meg. Ugyanis ilyenkor nem kell a teljes készüléket szétbontanunk, elég csak a tartócsavarokat eltávolítanunk, majd leválasztanunk a kijelzőjét, és hozzáférhetünk a hibás elemhez. Ennek kicserélése után visszaépítjük a telefont, majd egy alapos vizsgálatnak vetjük alá, amikor leteszteljük, hogy tökéletes állapotban van-e a készülék. Amennyiben igen, akkor elkészültnek nyilvánítjuk a munkafolyamatot.

Pro tipp

  • Annak ellenére, hogy a csere folyamata nem igényel hosszú időt, mégsem ajánljuk otthon elkezdeni a javítását. Komoly munkatapasztalatot igényel a szerelése, és egy-egy hibás lépés következtében akár nagyobb kárt is tehetünk a telefonban.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10