iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere
14.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s Plus csengőhangszóra

Amennyiben a fenti hibákat tapasztalod, több lehetőség is van a javítására. Elsőre is az eszköz beállításait érdemes átvizsgálnod, hogy abban valami nem állítódott-e át, hiszen könnyen lehet, hogy szoftveresen orvosolható a probléma. Amennyiben nincs semmi lenémítva akkor sincs mitől félned, hiszen leggyakoribb esetben a hangszóró problémáját csupán csak lerakódott szennyeződés okozza, amit egy alapos tisztítással meg is lehet oldani. Ha a tisztítás és a szoftveres ellenőrzés sem segít, akkor az iPhone 6s Plus csengőhangszórójának a cseréje szükséges. Szervizünkben megközelítőleg 20-30 perc alatt vállaljuk a cseréjét.

Az iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere menete

A készülék hangszórójának a cseréje rövidebb folyamatnak mondható. Kiemelendő, hogy habár a munkafolyamat maga gyors, mégis komoly tapasztalatot igényel, a telefon belülről sérülékeny, akár egy rossz mozdulat is komoly hibát ejthet a készülékben, ami anyagi veszteséggel járhat. Legelsőre a biztonsági csavarokat távolítjuk el, majd utána a telefon kijelzőjét. Miután az LCD-től megfosztottuk, hozzáférhetünk a hibás csengőhangszóróhoz, és kicserélhetjük egy új, működőre. Ezután esztnek vetjük aláa  készüléket. Amennyiben a teszten átment a telefon, befejezettnek nyilvánítjuk a munkafolyamatot.

Pro tipp

  • Ritka eset az, amikor maga a hangszóró romlik el, legtöbbször csak porosodás okozza a hibát.
  • A telefonok legnagyobb ellensége a leejtésekkor keletkező külső fizikai behatásokból ered. Ilyenkor sok-sok alkatrésze hibásodhat meg. Érdemes megkímélni magad a későbbi szerviz költségektől egy komoly biztonságot nyújtó tok vásárlásával.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10