iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere
14.990,- Ft

A cserélendő iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel

Ha a fent említett problémákat érzékeled, akkor két alkatrész hibájára is gyanakodhatsz. Lehetséges, hogy a telefon hangerőszabályzó gombjai romlottak el, törtek meg, de ez nem valószínű. A telefon gombjai nagyon minőségi, masszív anyagból készültek, amelyek csak ritka esetben hibásodnak meg. Sokkal valószínűbb a szóban forgó szalagkábel szakadása. Ez általában nagyobb ütések következtében szakad el, például amikor a telefont véletlenül leejted, és hozzácsapódik egy kemény talajhoz . Javasoljuk, előzd meg a problémát azzal, hogy a telefonod egy masszív, minőségi tokkal látod el, amely megvédi az esetleges kisebb-nagyobb ütődésektől. Üzleteinkben széles kínálatból válogathatsz.

Az iPhone 6s Plus szalagkábel csere menete

A kikapcsolt állapotú telefont megszabadítjuk a kijelzőjétől, majd az ahhoz csatlakozó alaplapi szalagkábelt lecsatlakoztatjuk. Ezután az akkumulátort emeljük ki a készülékből, így szabad utat kapunk a hibás alkatrészhez. Ezt cseréljük egy újra, majd a telefon összeépítése után egy alapos tesztnek vetjük alá, hogy megbizonyosodjuk róla, minden működik-e rajta. Amennyiben ezzel is végeztünk, a munkafolyamatot befejezettnek tekintjük.

Pro tipp

  • Az iPhone 6s Plus szétszerelése nem egyszerű feladat. Ezért javasoljuk, ne kezdj otthon a javításába, hiszen egy rossz mozdulat is sokkal komolyabb problémához vezethet.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10