iPhone 7 javítás

iPhone 7 kijelző csere
iPhone 7 kijelző csere

Legtöbb esetben a leejtések és ütődések okozta sérülések miatt, de bizonyos esetekben (pl. képernyőfagyás, nem érzékelő érintő) szoftveres meghibásodás okán válik szükségessé a kijelző cseréje. Javítás várható ideje: 25-30 perc.

iPhone 7 akkumulátor csere
iPhone 7 akkumulátor csere

Ha telefonod a megszokott terhelés mellett az eddig tapasztaltnál jelentősen gyorsabban merül, illetve nem vagy csak alig képes töltést felvenni, az akkumulátort cserélnünk kell. A javítás várható időtartama: 20-30 perc.

iPhone 7 hátlap csere
iPhone 7 hátlap csere

A hátlapot általában leejtések, ütődések és karcolások okozta esztétikai hibák következtében kell cserélnünk. Mivel minden alkatrészt át kell helyeznünk az új hátlapba, a javítási folyamat kb. 50-60 percet vesz igénybe.

iPhone 7 alaplap csere
iPhone 7 alaplap csere

Az iPhone 7 alaplapjának meghibásodásához számos jel köthető, sajnos otthonról kiszűrni szinte lehetetlen. Szervizünkben kivizsgáljuk a készüléked, és ha szükséges, cseréljük a meghibásodott alkatrészt.

iPhone 7 hátlapi kamera csere
iPhone 7 hátlapi kamera csere

Azt tapasztalod, hogy a hátlapi kamerával készített fotók zajosak, életlenek vagy homályosak? Szerencsés esetben egy tisztítás, kevésbé szerencsés esetben pedig az alkatrész cseréje jelent megoldást. Javítási idő: 45 perc.

iPhone 7 dock csatlakozó csere
iPhone 7 dock csatlakozó csere

A töltő csatlakozójának meghibásodásakor előfordulhat, hogy a készülék nem szinkronizálható a számítógéppel vagy az eszköz nem vesz fel töltést. A javítás általában 30 percet vesz igénybe, de ez a körülményektől függően változhat.

iPhone 7 előlapi kamera csere
iPhone 7 előlapi kamera csere

Az alkatrész legfőbb hibajele, hogy az azzal készítettek szelfik homályosak, foltosak, zajosak. Ezt jobb esetben egy alapos tisztítással, kevésbé szerencsés esetben pedig az előlapi kamera cseréjével orvosoljuk. Javítási idő: 45 perc.

iPhone 7 csengőhangszóró csere
iPhone 7 csengőhangszóró csere

Ha a csengőhangjelzés nem hallható és a lejátszott médiafájlok is némák de a telefon nincs néma üzemmódban, előfordulhat, hogy az iPhone 7 csengőhangszóró cseréjére van szükséged. Ennek időtartama szervizeinkben kb. 40 perc.

iPhone 7 vibramotor csere
iPhone 7 vibramotor csere

Az iPhone 7 vibramotor cseréje oldja meg a problémát, ha a készüléked tompán, akadozva, vagy egyáltalán nem rezeg. Kollégáink gyorsan és megbízható munkával végzik el a cseréjét, amelyet akár egy forró kávé elfogyasztása mellett, figyelemmel is kísérhetsz.

iPhone 7 beszédhangszóró csere
iPhone 7 beszédhangszóró csere

Ha a beszédhangszóró telefonálás során recseg vagy torz hangot ad, esetleg teljesen néma marad, nagy valószínűséggel az alkatrész cseréje szükséges. Szerencsésebb esetben egy alapos tisztítással is orvosolható a hiba. Javítási idő: 30-40 perc.

iPhone 7 bekapcsoló szalagkábel csere
iPhone 7 bekapcsoló szalagkábel csere

Az alkatrész hibájára utal, ha a bekapcsoló-, némító, -hangerőgombok nyomására az eszköz nem reagál, illetve fotózáskor a (bekapcsolt) vaku nem villan fel. További hibajel lehet, hogy felső mikrofon nem rögzít hangot. Javítási idő: 40-50 perc.

A 2016-ban megjelent készülék számos újdonságot hozott az elődmodellekhez viszonyítva. Például a jack csatlakozó száműzését és a kétoldali sztereó hangszórók beszerelését. A leggyakrabban előforduló javítás továbbra is a sérült iPhone kijelző, illetve az idővel elfáradó akkumulátorok cseréje.