iPhone 7 hátlap csere
39.990,- Ft

A cserélendő iPhone 7 hátlap

Amennyiben a készüléket erős fizikai behatás éri, könnyen megtörténhet, hogy a hátlap karcolódik, deformálódik vagy egyéb módon sérül. A sérült iPhone hátlap általában csupán esztétikai hiányosságokat szül, de ilyenkor is érdemes szervizbe vinni a telefont.

Az is előfordulhat, hogy az iPhone 7 hátlapja olyan mértékű ütést kap, hogy maga a ház is elhajlik. Így az is megtörténhet, hogy a telefon belső alkatrészei is sérülésnek. Ez pedig több javítással és többlet költségekkel jár. Ha tehát a készüléked deformálódott, érdemes minél előbb szervizbe vinned azt, hogy megelőzd a nagyobb bajt.

Az iPhone 7 hátlap csere menete

Először az eszköz alsó részén található biztonsági csavarokat kell eltávolítanunk.Ezután már viszonylag könnyedén lenyithatjuk a kijelzőt a házról. Fokozott figyelmet igényel azonban az, hogy a kijelző csatlakozó szalagkábeleiben vagy egyéb apró alkatrészekben ne tegyünk kárt, hiszen ezzel további problémákat okoznánk. Ezért nem is javasoljuk senkinek, hogy otthon maga végezze el a javítási folyamatot, illetve azt sem, hogy olyan szervizbe vigye a készüléket, ahol nem vállalnak garanciát javításaikra.

Az iPhone 7 hátlap csere legidőigényesebb szakasza következik. Ugyanis minden alkatrészt ki kell szerelünk belőle, majd átszereljük azokat a felhelyezendő, sértetlen hátlapba. A javítási folyamat körülbelül 60 percet vesz igénybe, így akár az ügyféltérben egy kellemes kávé mellett meg is várhatod, míg készüléked újra tökéletes állapotba hozzuk.

Pro tipp

  • A cserélt hátlapon nem szerepel majd a készülék IMEI száma, ezeket szükség esetén online kérdezheted le
  • Szerelési nehézség: 9/10