iPhone 7 kijelző csere
39.990,- Ft

A cserélendő iPhone 7 kijelző

Számos alkalommal valóban arról van szó, hogy a kijelző egy óvatlan pillanatban előforduló leejtés vagy erős ütés, nyomás hatására betörik vagy megreped és ennek következtében elkerülhetetlen a csere. Ez a fajta probléma leginkább megelőzéssel orvosolható. Egy karc- és ütésálló iPhone 7 kijelzővédővel ugyanis megóvható a készülék az ilyen jellegű sérülésektől.

Az iPhone 7 kijelző csere menete

A készülék alsó részén található 3.4mm-es biztonsági csavarok eltávolítása után óvatosan elválasztjuk a kijezőt a fémháztól. Amennyiben ezen a ponton nem járunk el elég óvatosan, a készülék csepp- és porállóságát biztosító ragasztócsíkot könnyen elszakíthatjuk, ami mondanunk sem kell, igen nagy probléma.

Ezt követően a kijelzőt rögzítő fémlapokat kell kicsavaroznunk, majd óvatosan, egy arra alkalmas, apró műanyag spatulával lecsatlakoztatjuk a panelhez kapcsolt szalagkábeleket és így eltávolíthatóvá válik a cserélni kívánt alkatrész.

Fontos beszélnünk arról, hogy bár a legtöbb iPhone szerviz "gyári kijelzőket" ígér, ezek a legtöbb esetben silány utánzatok. Szervizpontjainkban magad választhatod ki, hogy raktáron lévő alkatrészeink közül melyet szeretnéd beszereltetni a készülékedbe. Ezáltal magad dönthetsz a beszerelendő kijelző minőségéről és így befolyással lehetsz a javítás árára is. Munkatársaink a helyszínen, még a javítás elvégzése előtt tájékoztatnak arról, hogy az olcsóbb iPhone kijelző milyen minőséget képvisel a gyárival azonos teljesítményű alkatrésszel szemben.

Pro tipp

  • Az iPhone 7 kijelző cserét nem érdemes olyan szervizre bízni, ahol nem vállalnak legalább 6 hónap garanciát az általuk elvégzett munkára.

  • A készülék kijelzőjének védelméről gondokodhatsz egy karc- és ütésálló iPhone kijelzővédővel.

  • Szerviznehézségi szint: 7/10