iPhone 8 javítás

iPhone 8 kijelző csere
iPhone 8 kijelző csere

Az iPhone 8 kijelzőjének cseréje szükséges, ha eltört, vagy sűrűbb karcosodás borítja. Mivel a készüléked anyagi és esztétikai értékét egyaránt csökkenti, ezért ajánlott minél hamarabb cseréltetned a régit. A törött kijelző cseréjét szervizünkben lehetőséged van egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárni.

iPhone 8 akkumulátor csere
iPhone 8 akkumulátor csere

Ha az utóbbi időszakban úgy érzékelted, hogy sokkal gyorsabban merül a készüléked a megszokottnál, gyanakodhatsz az akkumulátor meghibásodására. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk cseréjét.

iPhone 8 hátlap csere
iPhone 8 hátlap csere

Az iPhone 8 hátlapja leggyakoribb esetben külső behatás következtében sérül. Ha erősen odaütődik eltörhet, de egy élesebb tárgy is könnyedén felkarcolhatja. Ha azt szeretnéd, hogy készüléked visszanyerje az eredeti épségét és értékét, hozd el szervizünkbe egy iPhone 8 hátlap cserére!

iPhone 8 ház csere
iPhone 8 ház csere

Az iPhone 8 ház cseréje szükséges, ha a készüléked egy nagyobb ütődés következtében súlyosan deformálódott. A csere hosszabb munkafolyamat, terheltségtől függően, egy délelőtt alatt végzünk vele.

iPhone 8 dock csatlakozó csere
iPhone 8 dock csatlakozó csere

Ha nem, vagy csak nagyon lassan tölt a készüléked, hozd el szervizünkbe egy iPhone 8 dock csatlakozó cserére. Rövid időn belül végzünk a munkafolyamattal, akár a szervizünkben is megvárható.

iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere
iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

A készüléked hangerő és bekapcsoló szalagkábelét kell cserélnünk, ha a telefonod nem érzékel az oldalgombok nyomására. Terheltségtől függően gyorsan és gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit.

iPhone 8 hátlapi kamera csere
iPhone 8 hátlapi kamera csere

A meghibásodott iPhone 8 hátlapi kamera képtelen fókuszálni, így a készült képek életlenek és homályosak lesznek. Szervizünkben rövid időn belül, gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.

iPhone 8 előlapi kamera csere
iPhone 8 előlapi kamera csere

Az iPhone 8 előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha szelfizés során a készüléked nem képes fókuszálni, így homályos képek születnek. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük a meghibásodott alkatrészt, gyári minőségű iPhone 8 előlapi kamerára.

iPhone 8 beszédhangszóró csere
iPhone 8 beszédhangszóró csere

Hozd el szervizünkbe a készüléked, ha telefonálás során nem hallod a beszélgetőpartnered. A probléma megoldása az iPhone 8 beszédhangszóró tisztítása, vagy cseréje lesz. Mindkét munkafolyamattal gyorsan végzünk, és akár helyben is megvárható.

iPhone 8 csengő hangszóró csere
iPhone 8 csengő hangszóró csere

Csengő hangszóró cserére van szüksége a készülékednek, ha a különböző multimédia tartalmak lejátszása során tompán, recsegve, vagy egyáltalán nem szól. Cseréje rövid időn belül megtörténik, a szerviz során gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit.

iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere
iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

A vezeték nélküli töltőtekercs cseréje oldja meg a problémát, ha a készüléked vezeték nélküli töltőre helyezve nem veszi fel a töltést. A csere bonyolultabb munkafolyamat, de terheltségtől függően, rövid időn belül végzünk vele.

iPhone 8 vibramotor csere
iPhone 8 vibramotor csere

Az iPhone 8 vibramotor cseréje abban az esetben indokolt, ha a készüléked tompábban, vagy egyáltalán nem rezeg. A szerviz nem vesz sok időt igénybe, így akár helyben is megvárható.

2017-ben az Apple visszatért az iPhone 4s-nél elhagyott hátlapi üvegborításra, ezzel erősítve a prémium érzetet a készüléken. Az iPhone 8 kijelzője még mindig LCD, de az előlap mögött elhelyezkedő belső hardverezés megváltozott. Immár A11-es processzor adja a gyorsaságát és a tárhelye is megnövekedett. A készülék leggyakoribb meghibásodását a kijelző és hátlap törése, akkumulátor öregedése és beázás jelenti. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalsz telefonodban, keresd fel szervizeink valamelyikét.