iPhone 8 hátlapi kamera csere
21.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 hátlapi kamera

Az iPhone 8 kamerájának tudása kinőtte azt a tévképzetet, miszerint nem lehet egy telefont teljes értékű fényképezőgépként használni. A 12 megapixeles hátlapi kamerának, és a tökéletes optimalizációnak hála az iPhone 8 tökéletes partnered lehet, ha megörökítenél egy fontos eseményt, vagy épp egy gyönyörű tájat.

A meghibásodása esetén a kamera nem tud fókuszálni, így a képeid homályosak maradnak. Ha gyakran a zsebedben tartod a készüléket könnyen lehet, hogy a miniatűr porszemek már olyannyira ellepték a kamera lencséjét, hogy a képeken homályos foltokként megjelennek. Minden esetben kivizsgáljuk a meghibásodás pontos okát, majd rövid időn belül javítjuk a készüléked.

Az iPhone 8 hátlapi kamera csere menete

Szervizes szemmel mérve, az Apple megközelíthető helyre építette be a hátlapi kamerát. Egy tapasztalt kollégának, aki már több száz iPhone-t szétszerelt, nem lehet akadály a cseréje és kockázatmentesen végre tudja hajtani. Ehhez viszont ismerni kell a különböző alkatrészek pontos helyzetét. A kijelző eltávolításához melegíteni kell az előlapot, majd pengetőkkel elválasztani a peremtől. Az otthoni szerviztől óva intünk mindenkit, egy Youtube videón keresztül nem jön át, hogy milyen kényes mozdulatokat igényel ez a folyamat.

A kijelzőt oldalra döntve, majd lecsatlakoztatva a szalagkábeleket, kipattintjuk a helyéről a hátlapi kamerát. Ezután egy gyári minőségű új alkatrésszel szereljük fel a régit. A készüléket összeépítjük, a szerviz végén pedig készítünk pár képet és videót, hogy meggyőződjünk, tökéletesen működik az alkatrész.

Pro tipp