iPhone 8 kijelző csere
39.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 kijelző

Az iPhone 8 kijelzője szinte teljes mértékben megegyezik az előző generációs, iPhone 7 kijelzőjével. Leginkább szoftveres újításokat hajtottak végre rajta, az LCD – IPS technológia és a képátló megmaradt. Az iPhone leginkább sérülékeny alkatrésze a kijelzője, használat során elkerülhetetlen a karcosodása. Egy kijelzővédő üvegfólia beszerzésével megőrizheted az épségét, de egy nagyobb esést már az sem tud kivédeni.

Több szervizben silány minőségű alkatrészekkel dolgoznak, amelyek felhelyezés után nem képviselik az eddigi megszokott minőséget. Üzletünkben komoly figyelmet szentelünk annak, hogy a beszerzett alkatrészeink közel azonos minőségűek legyenek, így csakis olyanokat építünk be, amit mi is használnánk. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk az iPhone 8 kijelző cseréjét, amit egy forró kávé kíséretében akár figyelemmel is kísérhetsz.

Az iPhone 8 kijelző csere menete

A csere a készülék kikapcsolásával kezdődik, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. Ezután meg kell olvasztanunk a kijelző peremén húzódó vízzáró réteget, így melegítő lapra tesszük, vagy hőlégfúvóval koncentráltan melegítjük. Óvatosan kell a folyamatot végeznünk, hiszen a koncentrált forró levegő kárt tehet a telefon belső alkatrészeiben.

Ezután pengetőkkel aláékelve pattintjuk ki a kijelzőt a peremből, figyelve arra, hogy az élesebb tárgy ne sértse fel az alaplapon található apróbb lábakat. Ezután oldalra döntjük a kijelzőt, és eltávolítjuk az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket. Az új kijelzőt a telefonra építjük, majd leteszteljük.

Pro tipp

  • A szerviz során a vízzáró réteg elszakad, így a készülék a továbbiakban már nem lesz cseppálló. Ha kéred a vízzáró réteg pótlását, a kijelző felől továbbra is cseppálló marad az iPhone
  • Az internetről rendelt alkatrészek olcsóbbak, de rendszerint nem érik el a kívánt minőséget, ráadásul az otthoni szervizelés sem szokott pozitív eredménnyel végződni. Lehetőség szerint szervizben végeztesd a készüléked javítását.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10