iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere
24.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi)

Az Apple 2017-es évben szállt be a vezeték nélküli technológia terjedésébe és az iPhone 8-ban már vezeték nélküli töltésre alkalmas töltőtekercset is elhelyeztek. Ennek köszönhetően lassan elbúcsúzhatunk a töltőkábelek forgatagától. Üzletünkben beszereztük a legjobb minőségű és leginkább megbízható töltőket, ezeket te is meg tudod vásárolni.

A vezeték nélküli töltőtekercs a készülék hátlapjához rögzítve található, ez sajnos azt jelenti, hogy eltávolítása és cseréje a legnehezebb munkafolyamataink egyike. Szinte az egész iPhone-t szét kell majd bontani, így otthoni cseréje egyáltalán nem ajánlott.

Az iPhone 8 vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere menete

A cseréhez első lépésben a kijelzőt távolítjuk el. Melegítés hatására az alatta található ragasztóanyag felold, aminek köszönhetően könnyebben leválaszthatjuk. Tapasztalt szervizes kollégáinknak ez már nem jelent gondot, azonban a tapasztalatlan kezek általában eltörik a leválasztandó kijelzőt.

A belső alkatrészeket egyesével kibontjuk, így az akkumulátort, alaplapot, csengő hangszórót, vibramotort és számos további perifériát. A vezeték nélküli töltőtekercset leválasztjuk, majd új, gyári minőségű alkatrészt illesztünk a helyére. Az összeszerelés következik, ami jelen esetben nagyon macerás folyamat, hiszen mindennek tudni kell a pontos helyét.

Pro tipp