iPhone 8 Plus javítás

iPhone 8 Plus kijelző csere
iPhone 8 Plus kijelző csere

A cserére szoruló iPhone 8 Plus kijelző törött, vagy zavaróan karcos. A mélyebb karcolások kevésbé érzékennyé tehetik, sőt az ujjaidat is megvághatják, így érdemes minél hamarabb elhoznod szervizünkbe, ahol pillanatok alatt új kijelzőt építünk az iPhone-odra.

iPhone 8 Plus akkumulátor csere
iPhone 8 Plus akkumulátor csere

Az utóbbi időben sokkal gyorsabban merül le a készüléked a megszokottnál? Előfordul, hogy már kora délután töltőre kell dugnod? Ebben az esetben az iPhone 8 Plus akkumulátor cserére szorul! Szervizünkben rövid időn belül cseréljük az alkatrészt.

iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere
iPhone 8 Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 8 Plus dock csatlakozójának cseréje oldja meg a problémát, ha a készüléked Lightning kábelre helyezve egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan veszi fel a töltést. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük a hibás alkatrészt, egy gyári minőséggel megegyező tökéletesen működő új dock csatlakozóra.

iPhone 8 Plus hátlap csere
iPhone 8 Plus hátlap csere

Már zavaróan sok karc borítja a telefonod hátlapját? Ne aggódj! Hozd el szervizünkbe a készüléked, és mi rövid időn belül lecseréljük az iPhone 8 Plus törött hátlapját!

iPhone 8 Plus ház csere
iPhone 8 Plus ház csere

Az iPhone 8 Plus ház cseréje abban az esetben szükséges, ha nagyobb ütődés hatására a készülék deformálódott. Mivel a házat és hátlapot nem építettek egybe, így cseréjüket külön is el lehet végezni. Tapasztalt kollégáink megbízható munkával végzik el az egyébként nehéz munkafolyamatot.

iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere
iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere

Ha telefonhívások során tompán, recsegve, vagy egyáltalán nem hallod a beszélgetőpartnered, az iPhone 8 Plus beszédhangszóró cseréje szükséges. Szervizünkben rövid időn belül elvégezzük cseréjét, ami akár egy forró kávé kíséretében megvárható.

iPhone 8 Plus csengő hangszóró csere
iPhone 8 Plus csengő hangszóró csere

Amennyiben az utóbbi időszakban romlott a készüléked csengő hangszórójának minősége, és már egy Youtube videó lejátszása során is akadozó, recsegő, vagy tompa hangot ad ki a készülék, a csengő hangszórójának cseréje szükséges. Terheltségtől függően, rövid időn belül ültetünk gyári minőségű hangszórót a régi helyére.

iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere
iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

Az iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel cseréjére van szükséged, ha a készülék oldalgombjai nem, vagy csak erős nyomás hatására érzékelnek. Szervizünkben gyors és megbízható munkával, gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit.

iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere
iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

Az iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs cseréje szükséges, ha készüléked töltőpadra helyezve nem veszi a töltést. Az alkatrész cseréje nem tartozik a legegyszerűbb munkafolyamatok közé, de kollégáink gyors és megbízható munkával végzik el a meghibásodott alkatrész cseréjét.

iPhone 8 Plus vibramotor csere
iPhone 8 Plus vibramotor csere

Az iPhone 8 Plus vibramotor cseréjét abban az esetben javasoljuk, ha a készülék tompán, vagy egyáltalán nem rezeg. Szervizünkben gyors munkával ültetünk a régi meghibásodott helyére egy gyári minőségű, új alkatrészt. A munkafolyamat akár helyben megvárható.

iPhone 8 Plus előlapi kamera csere
iPhone 8 Plus előlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített szelfik minősége romlott az elmúlt időszakhoz képest. Szervizünkben feltárjuk a hiba pontos okát, majd rövid időn belül megjavítjuk a készüléked.

iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere
iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamerájának cseréje javasolt, ha a készített képek minősége nem éri el az elvárt szintet. A probléma megoldása lehet az alkatrész alapos megtisztítása, rosszabb esetben a cseréje, amit szervizünkben rövid időn belül elvégzünk.

A 2017-es év egyik csúcsmodellje és egyben az Apple legnagyobb okostelefonja az iPhone 8 Plus. Legszembetűnőbb újítása az üvegborítású hátlap, amelyet az iPhone 4s-nél láttunk utoljára. Az üveg prémium érzetet kelt, de könnyen karcolódik és törik. Hatalmas méretéhez hasonlóan nagy, 5,5" hüvelykes kijelző társul, amit szintén karcolódások fognak borítani, ha nem szereled fel kijelzővédó üvegfóliával.