iPhone 8 Plus csengő hangszóró csere
19.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 Plus csengő hangszóró

Az iPhone 8 Plus csengő hangszóróját hallod, ha a készülékeden zenéket játszol le, vagy épp kihangosítva beszélsz a barátoddal, barátnőddel. Meghibásodására akkor szabad gyanakodnod, ha ezen tevékenységek során romlik a hang minősége.

Ütődések, porosodás és szoftveres beállítások egyaránt okozhatják a hangszóró hibásodását. Bármilyen meglepő is lehet, az iPhone 8 Plus megjelenése után pár nappal derült ki, hogy több készüléknek is recseg a hangszórója hívások során. Az Apple egy új IOS frissítéssel orvosolta a problémát. Ha porosodott az alkatrész, csak tisztítani kell, ha ütődött, akkor cserélni. Szerviz előtt megvizsgáljuk a készüléket, majd rövid időn belül javítjuk.

Az iPhone 8 Plus csengő hangszóró csere menete

Az iPhone 8 Plus csengő hangszórójához a kijelzőn keresztül vezet az út, így ennek eltávolításával indul a munkafolyamat. Az eltávolítása során melegítés alá vonjuk az előlapot, ennek hatására a kijelző sérülékenyebbé válik. Az otthoni szervizelés nem ajánlott, tapasztalat nélkül a csere folytán nagyobb károk is keletkezhetnek a készülékben, aminek korrigálása nagyobb összegbe is kerülhet.

A hangszóró eltávolítása nem igényli a készülék belső perifériáinak kibontását, így gyorsan tudjuk cserélni a meghibásodott alkatrészt. Az összeépítés során kiemelt figyelmet kell fordítani a visszaépítés sorrendjére. A szerviz végén leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • Abban az esetben, ha telefonhívások során recseg, vagy tompa a készülék, a beszédhangszórójának cseréje szükséges.
  • Igaz, hogy az Apple 25 százalékkal nagyobb teljesítményt ígér a csengő hangszórótól, de ez a komolyabb multimédia élmények átéléséhez még nem elég. Az üzleteinkben kapható vezeték nélküli Harman Kardon hangszórók komoly teljesítményre képesek.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10