iPhone 8 Plus előlapi kamera csere
29.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 Plus előlapi kamera

Az előlapi kamerákban rejlő különböző lehetőségeket csak most kezdik el felfedezni a felhasználók. Ennek megfelelően, ha összevetjük az okostelefon kameráit arra jutunk, hogy az elmúlt évektől kezdődően folyamatosan zárkózik fel az előlapi kamera a hátlapi kamerákhoz mind tudásban, mind használatban. Rengeteg fényképet (szelfit) készítünk vele, és megjelentek a kifejezetten előlapi kamerához ajánlott alkalmazások is.

Ha nem fókuszál a kamerád és életlen képeket készít, vagy épp sötét foltokkal borítottak a videóid, hozd el szervizünkbe a készüléked. Nem minden esetben kell cserélni az alkatrészt, a használat során felgyülemlő porszemek megtelepszenek a lencsén, ezeket alapos tisztítással eltüntetjük.

Az iPhone 8 Plus előlapi kamera csere menete

A szerviz első lépésében a kijelzőt távolítjuk el. Ehhez szükséges felmelegítenünk, hogy az alatta található vízzáró réteg feloldjon. A melegítés hatására a kijelző sérülékenyebbé válik, így fontos a precíz munkavégzés. Otthon egyáltalán nem ajánlott belevágni a cserébe, tapasztalatból mondhatjuk, legtöbb ilyen eset a kijelző cseréjével végződik.

Miután oldalra döntöttük a kijelzőt és lecsatlakoztattuk a szalagkábeleket, csipesszel kipattintjuk az előlapi kamerát. Új, gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit, majd visszaépítjük a készüléket az eredeti állapotába. A szerviz végén egy alapos teszten esik át a telefon.

Pro tipp