iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere
29.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 Plus hátlapi kamera

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera rendszere egy az egyben megegyezik az előző generációs iPhone 7 Plus hátlapi kamerákkal. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 8-hoz képest ez a készülék is két kamerával rendelkezik, aminek hatására képes az optikai zoomra, és portrémód használatára.

Az alkatrész meghibásodása az elkészült felvételek minőségének romlásával jár együtt. A kamera lencséjének karcolódását, törését szemmel is láthatod, csakúgy, mint a koszolódását. A hátlapi kamerarendszer impozáns alkatrész, amellyel legszebb élményeidet, vagy akár művészi fotóidat is megörökítheted. Szervizünkben rövid idő alatt végezzük el az iPhone 8 Plus hátlapi kamera cseréjét, ráadásul gyári minőségű Apple kamerákkal dolgozunk.

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere menete

Az iPhone 8 Plus hátlap kamerája a kijelző mögött helyezkedik el, így a szerviz során szükséges ezt az alkatrészt eltávolítanunk. A telefont kikapcsoljuk, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. Ezután melegítőpadra helyezzük, ahol koncentráltan melegítjük addig, ameddig a kijelző peremén végigfutó ragasztóanyag fel nem old. A kijelző leszerelése körülményes folyamat, amit kellő gyakorlattal viszonylag gyorsan el tudunk végezni. A sérülékenysége miatt hatványozottan kell figyelünk az erősebb mozdulatok során.

Miután megszabadítottuk a kijelzőtől a telefont, már nem takarja egyéb alkatrész a hátlapi kamerát, ami a készülék jobb felső sarkában helyezkedik el. Vékony csipesz segítségével pattintjuk ki az alkatrészt helyezzük az újat a helyére. Összeszerelés során lehetőséged van a vízzáró réteg pótlását kérni.

Pro tipp