iPhone 8 Plus ház csere
64.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 Plus ház

Az Apple két részből építette fel az iPhone 8 Plus hátlapi szerkezetét. Ez annyiban jó hír, hogy a két alkatrészt külön-külön is cserélni tudjuk. Ha a hátlap nem tört el, de a készülék háza deformálódott, akkor elég csak azt cserélnünk. Ez természetesen fordítva is igaz, ha a hátlap tört és a ház nem, elég az iPhone 8 Plus hátlap cseréjét végrehajtani.

Szervizünkben kimondottan figyelünk arra, hogy minden beépített alkatrész tökéletesen megegyezzen az Apple gyári alkatrészeivel, így csakis olyan házzal szereljük fel készüléked, amit mi magunk is szívesen használnánk. Az iPhone 8 Plus ház cseréje bonyolult és hosszú munkafolyamat, de tapasztalt kollégáink egy délelőtt alatt el tudják végezni.

Az iPhone 8 Plus ház csere menete

A készülék kijelzőjét távolítjuk el első lépésben. A szerviz egyik legkényesebb pontja ez, hiszen melegítenünk kell az alkatrészt, ami hatására könnyebben törik, ráadásul a kijelző alatt húzódó szalagkábeleket elvágni nagyon könnyű, cserélni őket pedig nem lehet.

Miután felnyitottuk a kijelzőt, a belső alkatrészek és perifériák eltávolítása következik. Ahogy említettük, bonyolult a munkafolyamat, hiszen minden egyes alkatrészt el kell távolítanunk. A cserét csak azoknak ajánljuk, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek, és már több száz iPhone-t szereltek, így pontosan tisztában vannak az alkatrészek elhelyezkedésével. A szerviz végén leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • A szerviz során a kijelző pereme alatt húzódó vízzáró ragasztó elszakad. Kérd ennek pótlását, hogy a készülék továbbra is cseppálló maradjon a kijelzője felől.
  • Az internetről rendelt alkatrészeket érdemes fenntartással kezelni. Habár sokszor kecsegtető lehet az olcsóbb beszerezhetőségük, legtöbbször közel sem érik el az Apple-től elvárt szintet.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10