iPhone 8 Plus kijelző csere
64.990,- Ft

A cserélendő iPhone 8 Plus kijelző

Az iPhone 8 Plus az egyik legnagyobb méretű Apple okostelefon, ami aktuálisan 2017-ben elérhető. A nagy méretének vonzata a megszokottnál nagyobb, LCD-IPS alapú 5,5 hüvelykes kijelző, ami rendkívül könnyen karcolódik. Karcálló kijelzővédő üvegfólia beszerzésével elkerülheted a karcolódást, de a komolyabb ütődéseket az sem képes kivédeni.

A törött kijelző pedig, ahogy fent is említettük, nem csak esztétikai szempontból rontja a készüléked, hanem az anyagi értékét is csökkenti. Szervizünkben figyelünk arra, hogy olyan kijelzőt építsünk az iPhone-odba, melynek minősége közel azonos az eredetivel, ráadásul a beépítés folyamata nem tart tovább 25-30 percnél,  amit akár végig is kísérhetsz.

Az iPhone 8 Plus kijelző csere menete

A kijelző eltávolítása az Apple telefonoknál bemelegítő gyakorlatnak számít a szerviztechnikus kollégáinknál, mivel gyorsan és relatív kockázat mentesen el tudják végezni.  Az Apple az első iPhone megjelenése óta hasonlóan építi fel a készülékeit, így aki már szerelt iPhone-t és több éve a szakmában van, magabiztosan el tudja végezni a feladatot.

Ennek ellenére a szerelésnek több olyan része is van, ami komoly buktatókat rejt önmagában. A kijelző eltávolítása során melegíteni kell az előlapot, majd óvatos, mégis erőteljes mozdulatokkal kipattintani a peremből. Ilyenkor könnyen sérülhet az iPhone 8 Plus külső váza, de a belső alkatrészei is megérezhetik, ha kevésbé hozzáértő kezek érnek a telefonhoz. Felnyitás után le kell csatlakoztatni a kijelző szalagkábeleit, majd az ujjlenyomat olvasót el kell távolítani. Ez az alkatrész felkerül az új kijelzőre, majd a kijelző a házra. A csere végén egy alapos teszt várja a készüléket.

Pro tipp

  • A kijelző pereme alatt húzódó vízzáró réteg elszakad a bontás során. A szerviz során ennek kérheted pótlását, így a készüléked a kijelző felől továbbra is cseppálló marad.
  • Egy iPhone 8 Plus kijelző csere esetén érdemes hatványozott utánajárni annak a szerviznek, ahova a készüléked javítani viszed. Sok helyen olcsóbb alkatrészeket építenek be, ami anyagilag vonzó lehet, azonban garantáltan minőségbeli romlást fogsz tapasztalni.
  • Ne feledd! Legjobb tokjaink pereme megemelt, aminek köszönhetően egy ejtés során nem a kijelző éri elsőre a földet. Ha extra védelmet szeretnél nyújtani a készülékednek, ajánljuk az UAG ütésálló iPhone 8 Plus tokját!
  • Szerviznehézségi szint: 7/10