iPhone SE audio IC csere
24.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE audio IC

Az audio IC javítása vagy cseréje a komplikált szervizfolyamatok közé tartozik, ugyanis alaplapi javításról beszélünk. Sok esetben a tapasztalt hibajel szinte megkülönböztethetetlen az iPhone SE hangszóró meghibásodása során tapasztalhatóaktól, ebből kifolyólag csupán tapasztalt szervizesek képesek pontosan meghatározni, mikor van szükség az iPhone SE audio IC javítására.

Mivel a munkafolyamat önmagában is rendkívül komplikált, valamint komoly odafigyelést és precizitást igényel, 2-3 órát egészen biztosan igénybe vesz az iPhone SE javítása.

Szerelés menete

A készülék kikapcsolását és a biztonsági csavarok eltávolítását követően az iPhone SE hátlapját szereljük le, majd ezt követően az akkumulátort is kivesszük a telefon házából. Ahhoz, hogy az alaplap hozzáférhetővé váljon, a kijelzőt, illetve az alaplaphoz csatlakoztatott alkatrészeket is el kell távolítanunk.

Pro tipp

  • Ha azt tapasztalod, hogy az iPhone SE nem ad hangot vagy rossz a hangminőség, érdemes egy alapos tisztítást elvégezni. Amennyiben azonban ez nem oldaná meg a problémát és az iPhone SE hangszórók is megfelelően működnek, valószínűleg a készülék audio IC javítása, cseréje szükséges.
  • Szerviznehézségi szint: 10/10