iPhone SE bekapcsoló flex csere
9.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE bekapcsoló gomb

Az alkatrész meghibásodására utaló jel, ha a telefon nem lezárható, illetve az SE lezáró gomb megnyomásakor olyan érzésünk van, mintha be lenne esve, vagy nem kattanna rendesen. Fontos tudni, hogy ehhez a szalagkábelhez tartoznak az iPhone SE némítógombja, valamint hangerőszabályzói, ha tehát ezekkel az alkatrészekkel van problémád, szintén az iPhone SE bekapcsoló szalagkábel javítása szükségeltetik.

A szalagkábelek és az alaplapi IC-k javítása általában komoly odafigyelést és precizitást igényel, ezért az iPhone SE bekapcsoló szalagkábel javítása legjobb esetben is legalább 1 órát vesz igénybe.

A szerelés menete

A záró csavarok eltávolítását követően kiemeljük az iPhone SE kijelzőt, ezt követően pedig óvatosan lecsatlakoztatjuk a Touch ID szalagkábelét az alaplapról. A kijelző levétele után kivehetjük a panelt a készülék házából, hogy hozzáférjünk a felső szalagkábelhez. Elég időigényes folyamat, mivel mindent ki kell szerelni házból, hogy ki tudjuk cserélni a flexet.

Pro tipp

  • Bár a lötyögő iPhone SE bekapcsológomb nem tűnik komoly problémának, nem javasolt otthon megpróbálkozni a javításával.
  • Szerviz nehézségi szint: 8/10