iPhone SE beszéd hangszóró csere
9.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE beszéd hangszóró

Tapasztalataink szerint, ha az iPhone SE abszolút nem ad hangot, akkor nem a beszéd hangszóró szorul cserére, hanem az alkatrész megfelelő működéséért felelős szalagkábel. Recsegés esetén az iPhone SE hangszóró cseréje indokolt.

Sokszor azonban elegendő, ha a problémás készüléket alaposan kitisztítjuk, hiszen a hangszóró viszonylag könnyedén gyűjti magába a különféle poros jellegű szennyeződéseket.

A szerelés menete

Jó hír, hogy a készüléket nem szükséges apró darabjaira szedni ahhoz, hogy elvégezhessük az iPhone SE beszéd hangszóró javítását, esetleg cseréjét. Ennél fogva maga a javítási folyamat is kevesebb időt vesz igénybe, mint mondjuk egy alaplapi forrasztás.

Első lépésként kicsavarozzuk az alsó csavarokat, majd szakszerűen eltávolítjuk az iPhone SE kijelzőt. Ezt követően hozzáférünk a készülék beszéd hangszórójához is. Bár a javítás önmagában 15-20 percet vesz igénybe, előfordulhat, hogy a már folyamatban lévő javítások miatt az ügyfél várakozási ideje némileg kitolódhat.

Szakértő „pro” tipp

  • Szerencsésebb esetekben az iPhone SE hangszóró tisztítása elegendő a nem - vagy nem megfelelően - működő beszéd hangszóró problémájának megszüntetésére.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10