iPhone SE dock csatlakozó csere
10.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE dock csatlakozó szalagkábel

Az iPhone SE dock csatlakozónak legnagyobb ellensége a víz, vagy bármilyen nedvesség. Szervizünkben rengeteg olyan esettel találkoztunk már, ahol az oxidáció miatt nem jött létre kapcsolat a kábel és az aljzat között. De különböző mechanikai behatások következtében is megsérülhet az iPhone SE dock csatlakozó, ilyenkor a csatlakozó széle deformálódik, vagy be is törik.

Sokan fordulnak hozzánk azzal a problémával, hogy dock csatlakozójukba egyáltalán nem, vagy csak ferdén megy bele a kábel, ilyenkor egy alapos tisztítás is megoldhatja a dolgot, de ha mégsem, a csere szervizünkben 20-30 perc alatt elvégezhető.

A szervizelés menete

Az iPhone SE dock csatlakozó cseréje a telefon kijelzőjének eltávolításával kezdődik. Ezután hozzáférünk a dock csatlakozó szalagkábelt védő elemhez, melynek kiszedése után az akkumulátorhoz is hozzáférünk. Az akkumulátor eltávolítása után a dock csatlakozó szalagkábelről le kell szednünk a csengő modult, így érünk el végül magához a dock csatlakozóhoz.

Pro tipp

  • A dock csatlakozó szalagkábel cseréje előtt érdemes elvégeznünk egy alapos tisztítást, hátha ezzel a módszerrel is orvosolható a probléma.
  • Szerelési nehézség 7/10