iPhone SE előlapi kamera csere
10.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE előlapi kamera

Az iPhone SE előlapi kamera leggyakoribb típushibája az életlen, homályos fotók, vagy ha a blende nem nyílik ki a kép készítésekor. Az ilyen jellegű problémák sajnos nem szoftveres eredetűek, ezért az egyetlen megoldás az alkatrész cseréje lehet. Ritkán ugyan, de az is előfordulhat, hogy az iPhone előlapi kamera meghibásodása miatt a hátlapi kamerája sem működik tökéletesen.

Szerelés menete

Az első két biztonsági csavar kicsavarása után eltávolítjuk a telefon kijelzőjét. Az iPhone SE esetében a kijelzőn található a beszédhangszóró, a home gomb, a fényérzékelő és ugyanígy az előlapi kamera is. Mivel az előlapi kamera és a fényérzékelő ugyanazon a flexen helyezkedik el, ezért mindkettő meghibásodása orvosolható a teljes flex cseréjével. A készülék összeszerelésekor figyelnünk kell az előlapi kamera pontos illeszkedésére.

Pro tipp

  • Az Apple termékekre általában legalább egy év garancia vonatkozik, így érdemes figyelni a jótállás érvényességét, mert ha még van lehetőségünk a garanciális javításra, a gyártó becseréli egy újra hibás készülékünket.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10