iPhone SE hátlap csere
34.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE hátlap

A kiegészítő kínálatot böngészve láthatjuk, hogy manapság már olyan igényes tervezésű, ütésálló iPhone SE tokokat lehet kapni, amik egyáltalán nem vesznek el még az iPhone SE elegáns megjelenéséből sem. Egy telefon használat során igen sok fizikai behatásnak van kitéve, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak, könnyen megsérülhet. Rosszabb esetben olyan mértékben deformálódik, hogy az veszélyeztetheti a készülék belső alkatrészeinek épségét.

Minden iPhone SE hátlap gyárilag rendelkezik a készülék IMEI számával, ezért ha cserére kerül a sor, ez a szám az új hátlapon már nem lesz látható. Azonban jó tudni, hogy a készülék IMEI száma más módon is ellenőrizhető, így hiánya nem befolyásolja a telefon értékét.

A szervizelés menete

Az iPhone SE hátlap csere nagyjából 1 órás munkafolyamat. A készüléket apró darabokra kell szétszednünk, el kell távolítani az összes hátlaphoz csatlakoztatott alkatrészt. Ez a folyamat nemcsak, hogy időigényes, de nagy hozzáértést is igényel, ezért semmi esetre se próbáljunk meg otthon nekiállni.

Szakértő „pro” tipp

  • A hiányzó IMEI és Serial számot, szükség esetén online kérdezhetjük le.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10