iPhone SE hátlapi kamera csere
10.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE hátlapi kamera

Az iPhone SE hátlapi kamerájával ugyanolyan gyönyörű és éles képeket készíthetünk, mint egy 6s készülékkel, hála a 12 megapixeles felbontásnak. Ráadásul élő fotók és 4K videók rögzítésére is alkalmas, így már semmi nem szab határt a felhasználó fantáziájának.

Ha a kamera objektíve és a zafírkristály üveg közé szorult szennyeződéssel van dolgunk, abban az esetben egy alapos tisztítás is megszüntetheti a problémát, de az is előfordulhat, hogy egyszerű szoftverezés után is visszakapjuk a kívánt képminőséget. Ha továbbra sem tapasztalunk érdemi javulást, akkor érdemes felkeresnünk egy megbízható szervizt, ahol az iPhone SE hátlapi kamera cseréjével tudják orvosolni problémánkat. Ilyenkor nem árt, ha ez előlapi kamera működését is ellenőrizzük, mert előfordulhat, hogy mindkét kamerával gondok vannak.

Látványszervizünkben az iPhone SE hátlapi kamera cseréje nagyjából 30 percet vesz igénybe, amit a tulajdonos üzletünkben meg is várhat, és végig figyelemmel kísérheti a folyamatot.

A szervizelés menete

Mondanunk sem kell, hogy az iPhone SE hátlapi kamera cseréjéhez a komplett készülék szétszerelése szükséges, mert csak így tudunk hozzáférni az alkatrészhez. Mivel az iPhone hátlapi kamerája közvetlenül az alaplaphoz csatlakozik, ezért először annak óvatos eltávolítása szükséges, majd a biztonsági csavarok eltávolítása és a kamera leszerelése következik.

Pro tipp

  • Ha homályos, rossz minőségű fotókat készítünk először érdemes megbizonyosodni arról, hogy a problémát nem szennyeződés vagy szoftverhiba okozza-e.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10