iPhone SE kijelző csere
23.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE kijelző

Egy telefon meghibásodásának leggyakoribb oka, ha valamilyen külső behatás következtében sérülés éri a kijelzőt. Előfordulhat, hogy a kár csak esztétikai problémát okoz, de ilyenkor sem árt kicserélni a kijelzőt, hiszen a törött üveg a tulajdonos kezét is felsértheti.

Akárcsak az 5s modell esetében, az iPhone SE kijelzője is egybe van építve az LCD-vel, ezért rongálódáskor minden esetben együtt kell cserélni őket, akkor is, ha csak az egyik sérült.

A szerelés menete

Bár a néphiedelem a könnyebb műveletek között tartja számon az iPhone SE kijelző cseréjét, nem ajánlatos otthoni javítással próbálkozni, mert könnyen okozhatunk nagyobb kárt, mint hasznot, azzal, hogy a kijelző csere árát akarjuk megspórolni. Maga a cserefolyamat, körülbelül fél órát vesz igénybe, amit az ügyfelek látványszervizünkben nyomon is követhetnek.

Az első lépés - természetesen a készülék kikapcsolása után - eltávolítani a két alsó biztonsági csavart. A kijelző megemelésével hozzáférünk a Touch ID csatlakozóhoz, ami szintén eltávolításra kerül, ezután óvatosan leszereljük az iPhone SE meghibásodott kijelzőjét és feltesszük az újat.

Szakértő „pro” tipp