iPhone SE Wi-Fi antenna csere
9.990,- Ft

A cserélendő iPhone SE Wi-Fi antenna

Ha azt észleljük, hogy készülékünk nem talál hálózatot ott sem, ahol elvileg több is van, vagy csak egyet-kettőt képes felismerni, akkor ezért nagy valószínűséggel a meghibásodott iPhone SE Wifi antenna lesz a felelős.

Ha a jelerősség nagyon gyenge, pedig velünk egy szobában van a router, vagy normális jelerősség mellett is folyamatosan ledobál a Wifiről, ezek a jelek szintén az iPhone SE Wifi antenna cseréjének szükségességére utalhatnak. A fenti hibák esetén először azonban érdemes újraszoftverezéssel próbálkozni, de ha ez sem segít, akkor elkerülhetetlen a csere.

A szervizelés menete

Szerencsére az iPhone SE Wifi antenna cseréje a viszonylag egyszerű műveletek közé sorolható. Először az alsó biztonsági csavarok távolítjuk el, ezt követi a hátlap leszedése, így azonnal hozzáférünk az iPhone SE Wifi antenna lapjához, amit öt csavar eltávolítása után ki is tudunk szedni a készülékből.

Pro tipp

  • A Wifi hálózattal kapcsolatos problémákat érdemes először szoftveres oldalról megközelíteni, mert gyakran előfordul, hogy nincs is feltétlenül szükség a Wifi antenna cseréjére.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10