iPhone X javítás

iPhone X kijelző csere
iPhone X kijelző csere

Az iPhone X kijelzőjének cseréje szükséges, ha az zavaróan karcosodott, vagy ütődés hatására eltört. A kijelző állapotának romlása használati nehézségekkel, egészségügyi veszéllyel, és anyagi károkkal is járhat, így érdemes minél hamarabb gyári minőségű kijelzőre cseréltetni szervizünkben. A munkafolyamat mindössze 30 percet vesz igénybe.

iPhone X akkumulátor csere
iPhone X akkumulátor csere

Az utóbbi időben jelentős mértékű üzemidő-csökkenést tapasztaltál a készüléked használata során? Esetenként minden előjel nélkül kikapcsolt, és csak töltőre helyezve indult újra? Szervizünkben 30 perc alatt elvégezzük az iPhone X akkumulátor cseréjét, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett figyelemmel kísérhetsz.

iPhone X hátlap csere
iPhone X hátlap csere

Az iPhone X hátlapjának cseréje szükséges, ha az erősen karcosodott, illetve megtört. A mélyebb karcok megvághatják az ujjaid, emellett a készülék anyagi értékét is csökkentik. Habár a hátlap törése általában esztétikai problémát jelent, nem tudhatod, hogy a készülék belső alkatrészei mennyire sérültek. A hátlap cseréje 90 percet vesz igénybe.

iPhone X ház csere
iPhone X ház csere

Ha ejtés, odaütődés következtében deformálódott, tört az iPhone X háza, minél előbb cserélni kell. Szervizünkben kollégáink 120 perc alatt építenek új, gyári minőségű alkatrészt a régi helyébe.

iPhone X dock csatlakozó csere
iPhone X dock csatlakozó csere

Az iPhone X dock csatlakozójának cseréje szükséges, ha a töltőre csatlakoztatva alig, vagy egyáltalán nem veszi fel töltést. Szerviztechnikus kollégáink 35 perc alatt cserélik a meghibásodott alkatrészt.

iPhone X vibramotor csere
iPhone X vibramotor csere

Ha hívások során nem rezeg a készüléked és az érintési visszajelzés sem működik, vélhetően az iPhone X Taptic Engine hibásodott meg. Tapasztalt kollégáink 30 perc alatt tudják a gyári minőségű alkatrészt a készülékedbe építeni.

iPhone X TrueDepth kamera szenzor csere
iPhone X TrueDepth kamera szenzor csere

Abban az esetben, ha a készüléked előlapi kamerájával készült képek homályosak, foltosak, ráadásul az iPhone X a Face ID – arcfelismerő – funkcióra sem képes, a TrueDepth kamera szenzort kell cserélnünk. Tapasztalt kollégáink 30 perc alatt cserélik az alkatrészt.

iPhone X hátlapi kamera csere
iPhone X hátlapi kamera csere

Az iPhone X hátlapi kamerájának meghibásodására egyértelmű jelek utalnak. Ha karcos, törött, vagy épp porral borított a lencse, a kamera képtelen fókuszálni, illetve homályos foltokkal borítottak a felvett anyagok. A hátlapi kamera csere 25 percet vesz igénybe.

iPhone X kamera lencse csere
iPhone X kamera lencse csere

A cserélendő iPhone X kamera lencse karcos, horzsolt vagy törött. A kár már olyannyira erős, hogy az elkészült képek minőségét is befolyásolja. A lencse cseréjét szervizünkben 60 perc alatt elvégezzük.

iPhone X bekapcsoló szalagkábel csere
iPhone X bekapcsoló szalagkábel csere

Javasoljuk az iPhone X bekapcsoló szalagkábelének cseréjét, ha oldalgombja erős nyomásra sem reagál, emellett pedig a hátoldali kamera vakuja sem működik. Kollégáink 45 perc alatt építik az új alkatrészt a készülékbe.

iPhone X vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere
iPhone X vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere

Az iPhone X vezeték nélküli töltőtekercsét kell cserélni, ha a készüléket töltőpadra helyezve nem veszi fel a kellő mennyiségű energiát, vagy egyáltalán nem reagál az oldalgombok nyomására. Szervizünkben 50 perc alatt cseréljük a meghibásodott töltőtekercset.

iPhone X beszédhangszóró csere
iPhone X beszédhangszóró csere

Tompán, vagy egyáltalán nem hallod a beszélgetőpartnered, kihangosítva pedig tökéletes a hangminőség? Az iPhone X beszédhangszórója hibásodott meg, cseréjét 30 perc alatt végezzük.

iPhone X csengő hangszóró csere
iPhone X csengő hangszóró csere

Az iPhone X csengő hangszórójának cseréjét kell elvégeznünk, ha a készülék hívások során, videók lejátszásakor, vagy ébresztéskor néma marad. Szervizünkben terheltségtől függően, 30 perc alatt gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit.

A 2017-ben megjelent iPhone X minden szempontból előrelépést jelent az okostelefonok világában. A készülékbe a legújabb hardverek és funkciók kerültek, így az iPhone X használata során olyan dolgokkal találkozhatunk amelyek, eddig ismeretlenek voltak számunkra. Legnagyobb újítása a külső megjelenése, vele együtt a méregdrága egész előlapot lefedő OLED kijelzője, ami könnyen karcolódik és törik, így cseréje gyakori munkafolyamatnak számít majd az elkövetkezendő időszakban. Hátlapja üvegborítást kapott, amely szintén fokozottan karcolódik, ezzel csökkentve a készülék prémium megjelenését. Akkumulátora lítium-ion alapú, 500 feltöltés után sokat veszít üzemidejéből, ráadásul a keletkező gázoktól felpúposodik. Szervizünkben széleskörűen javítjuk a készüléket, így ha bármi rendellenességet tapasztalsz használata során, érdemes ellátogatnod üzleteinkbe.